Gezellig een weekendje weg samen met de meiden? Boekt u dan één van deze populaire vriendinnen weekenden in Overijssel! Lekker overnachten, leuke activiteiten ondernemen en daarnaast even echt bijkletsen met elkaar!

Populairste vriendinnenweekendjes

Genieten met de meiden!

Vriendinnenweekend in een villa in de Weerribben met workshop, High Wine, ontbijt en avondeten

Een volledig verzorgd vriendinnen weekend waarbij echt aan alles is gedacht! Overnachten in een mooie villa waar je in de avond gezellig kunt borrelen met een spelletje. In de ochtenden wordt er een heerlijk ontbijt bij de accommodatie gebracht en in de avond genieten jullie van een barbecue of gourmet en een heerlijke plate. In de middag gaan jullie actief aan de slag tijdens de workshop en aansluitend smullen jullie van een heerlijke high tea!

Vriendinnenweekend in Giethoorn – Voordelig genieten en overnachtingen in een lodge aan het water

Genieten in het hart van Giethoorn op een gezellig vakantiepark. Word ’s morgens wakker en kijk uit over prachtig water en geniet van de rust. Ga varen door het mooie Venetië van Nederland en ontdek de mooie grachten. In de middag gaan jullie fanatiek bezig met de workshop die jullie hebben uitgekozen. Gezelligheid en vertier en daarnaast genieten van een paar daagjes weg!

Een geslaagd 2-daags vriendinnenuitje met High Tea en Bowlen

Samen met je vriendinnen verblijven in een groepsaccommodatie in Nieuw Heeten. Ontdek de Sallandse Heuvelrug tijdens het maken van prachtige wandelingen door de natuur en maak elkaar vervolgens in tijdens een potje bowlen op de bowlingbaan. Wie gooit de meeste kegels om? Geniet daarnaast ook nog van een heerlijke high tea waarbij er verschillende zoete en hartige hapjes worden gepresenteerd. Dat wordt genieten!

Bekijkt u ook deze leuke weekendjes weg op de Veluwe!

Benieuwd naar nog meer leuke vriendinnen weekendjes? Bekijkt u dan hier ons volledige aanbod!

Met vriendelijke groet
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur