Kom samen met uw gezin, vriendengroep of geliefde genieten van een groepsrondvaart door de mooiste plekjes van Nederland. Samen Nederland ontdekken door met een rondvaartboot te varen over het water. Kom genieten van één van de onderstaande top 3 groepsrondvaart aanbiedingen en ontdek samen de mooiste plekjes van Nederland.

Rondvaart door De Wieden en barbecuen in Giethoorn

Tijdens deze rondvaart in het mooie waterdorp Giethoorn genieten jullie samen van een gezellige middag. Onder begeleiding van een deskundige schipper/gids vaart u door de dorpskern en het natuurgebied De Wieden. Bij terugkomst kunt u op het terras genieten van een uitgebreide barbecue. Geniet van deze mooie groepsrondvaart!

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Gezellig dagje uit met uw groep in de Biesbosch – Brunchrondvaart op het water en vervoer met de bus!

Wilt u iets speciaals doen met uw familie of vriendengroep? Ga dan gezellig met uw groep op stap tijdens een brunchvaart in de Biesbosch. Tijdens de tocht wordt er door de gids uitleg gegevens over het gebied de Biesbosch. Over de flora en en de fauna en dit onder het genot van een hapje en een drankje. Bij dit dagje uit wordt er gezorgd voor busvervoer vanaf een afgesproken opstapplaats. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer voor de gehele groep.

Drimmelen ligt aan rivier de Amer, middels een kleine oversteek varen we direct het Nationaal Park de Biesbosch in. Het is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen onder andere door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.

All in groepsuitje op de Rijn – Varen eten en drinken met familie en vrienden

Kom heerlijk varen op de Rijn met op het achterdek genieten van al het heerlijks van de barbecue! Tijdens de groepsrondvaart geniet u ook van alle drankjes die inbegrepen zijn tijdens deze tocht. Het partyschip Schenckenschans is een klein, gezellig partyschip, uitermate geschikt voor groepen tot max. 32 personen. 

Zowel voor grote groepen als ook rondvaarten waar u met 2 personen al op kunt stappen kunt u altijd een keer een mooie vaart beleven op de Rijn.

Kom heerlijk genieten op het water met één van de bovenstaande arrangementen. Wacht niet langer en boek een groepsrondvaart door de mooiste plekjes van Nederland. Kijk voor alle groepsrondvaarten op: groepsrondvaart.nl 

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur