Met de hele familie Kerst vieren in een gezellig familiehotel? Bekijk dan deze leuke arrangementen voor de Kerstdagen. Samen met de kinderen een paar dagen weg en even genieten van lekker eten en gezelligheid! Deze hotels zijn zeer geschikt voor families met kinderen, genoeg leuke dingen te doen, dus genieten maar! Kies nu een leuk arrangement uit de Top 3 ‘Kerst in een familiehotel met faciliteiten voor de kids’.

Vier een onvergetelijke kerst! Kom 3 dagen genieten op de Veluwe

Wilt u een onvergetelijke kerst en genieten op de Veluwe? Dan is deze 3-daagse Kerstaanbieding in een hotel op de Veluwe midden in de bossen absoluut de moeite waard om met uw gezin, familie of met z’n tweetjes door te brengen. Maak er een onbezorgde Kerst van!

3-daags ALL-IN Kerstarrangement in Duitsland – Genieten met de hele familie

Tijdens de Kerstdagen is er van alles te doen voor jong en oud. Een paar dagen de boel de boel laten, lekker genieten van de feestelijke buffetten en drankjes. Overdag zorgt het animatieteam onder leiding van Ruud voor een super leuk programma. Het thema dit jaar: Trip Around The World II. Kom heerlijk genieten het hele gezin!

Het hotel (op 30 minuten van Arnhem net over de Duitse grens) is een zeer bijzonder hotel, congres en uitgaanscentrum dat een uniek verblijf garandeert. De sfeer, de locatie en de vele faciliteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen, heerlijk kunt genieten en ontspannen.

Beleef een heerlijk 5-daags Kerstarrangement op de Veluwe met Tafelgrillen en 5-gangen Kerstdiner

Beleef samen met uw gezin, de hele familie of met vrienden 5 heerlijke Kerstdagen op de Veluwe! U overnacht in een mooie lodge en geniet op 1e Kerstdag van het tafelgrillen in uw lodge en op 2e Kerstdag van een 5-gangen kerstdiner in het restaurant in volle Kerstsfeer!

De Boshoek is een recreatiepark dat geschikt is voor zowel jong als oud. De faciliteiten zijn zeer kindvriendelijk en er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur en diverse speeltoestellen van groot naar klein en in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) zorgt het animatieteam voor vermaak! Zit het weer niet mee? Geniet dan in het overdekte zwembad of ga bowlen in de sfeervolle bowlinggrot.

Bekijk ook deze toffe arrangementen met Live muziek tijdens de Kerst!

Benieuwd naar ons volledige aanbod voor de Kerst? Bekijk dan hier onze website!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840

Redacteur