Bent u aan de beurt om het volgende vriendinnenweekendje te plannen? Wij hebben een leuke tip voor u, geniet van een gezellig vriendinnenweekend op de Veluwe! Tijdens dit volledig verzorgde vriendinnenweekend gaan jullie leuke activiteiten ondernemen en genieten jullie van heerlijk eten!

Wat hebben wij een ontzettend leuk weekend gehad. De locatie heeft het allemaal heel goed voor elkaar. De activiteiten waren heel leuk, het eten was heel goed verzorgd en lekker en het chalet was heel schoon met alles wat je nodig hebt. Ook hele vriendelijke mensen daar, ik zou het iedereen aanraden!

Dit gezellige Vriendinnenweekend op de Veluwe is inclusief:
  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x High Tea
  • 1x Een broodtaarten Lunch
  • 1x Een 3-gangen Diner
  • Cryptische fototocht
  • Wandeling
  • E-scooter puzzeltocht

Leuk vriendinnenweekend gehad met goed verzorgde maaltijden, leuke overnachtingsplek en gezellige activiteiten. O.a. Een tocht op e-scooters gedaan, waarbij de accu’s (waarschijnlijk door het weer) niet goed meewerkten. We zijn erg te spreken over de geweldige service die we kregen toen we onderweg accuproblemen kregen. Heerlijke plek om activiteiten te doen, genoten van de omgeving.

vriendinnenuitje met high tea en bowlen

Gezellig vriendinnenweekend op de Veluwe

Tijdens dit gezellige vriendinnenweekend op de Veluwe verblijven jullie in aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Het Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Jullie overnachten in Finse Chalets. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Wij zijn heel tevreden over het vriendinnenweekend op de Veluwe. Er waren niet veel andere gasten, maar we hebben het met elkaar erg gezellig gehad. Veel gelachen, zeker bij de activiteiten. We hadden het geluk dat er een dikke pak sneeuw gevallen was. De scootertocht ging niet door, maar het langlaufen was geweldig! We hebben ook heerlijk gegeten, het personeel was vriendelijk en de chalet voldeed ook prima. Dus wij zouden dit arrangement anderen zeker aanraden!

Activiteiten

Jullie gaan tijdens het vriendinnenweekend 2 leuke activiteiten ondernemen: een cryptische fototocht en e-scooter puzzeltocht. Tijdens de cryptische fototocht wordt de groep verdeeld in teams of gaan jullie met z’n alle als 1 team op pad. Er zijn 10 spannende opdrachten die voldaan moeten worden. Elk team ontvangt een camera, daarmee moeten jullie bewijzen dat de opdracht door het gehele team is uitgevoerd. Gedurende de opdrachten word jullie creativiteit en cryptische denkvermogen geprikkeld. De tocht duurt ongeveer 2 uur en de foto’s mogen mee naar huis als herinnering!

Voor de e-scooterpuzzeltocht ontvangen jullie een rugzak met de benodigdheden om de tocht te winnen, de GPS vertelt vervolgens waar jullie heen moeten. Op de locaties waar de GPS jullie heen stuurt, moeten vragen beantwoord worden. Als de antwoorden fout zijn, geeft de GPS een verkeerde route aan. Daardoor krijgt het andere team een voorsprong. Bij een goed antwoord ontvangt het team munten, het team met de meeste munten en minsten kilometers wint. Met deze activiteiten wordt het gegarandeerd een gezellig vriendinnenweekend op de Veluwe! 

Bekijk ook deze leuke vriendinnenarrangementen!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405820