Wilt u niet de zelfde routes blijven fietsen maar elke dag juist een andere omgeving verkennen? Kies er dan voor om te fietsen van hotel naar hotel, uw bagage wordt elke keer op gehaald en bij het volgende hotel weer afgezet. Zo hoeft u zelf niets mee te nemen en kunt u op uw gemak een mooie route afleggen naar het volgende hotel. Zo kunt u fietsen door diverse leuke steden maar ook kan het een mooie route langs de kust zijn.

Kies voor een van deze arrangementen waar u kunt fietsen van hotel naar hotel

Ontdek de Geschiedenis van Drenthe tijdens een 4-daagse Fietsvakantie
In deze vakantie fietst u door de geschiedenis van Drenthe. Natuurlijk staan de hunebedden op het programma. Maar ook de recente geschiedenis, zoals die van het gevangenisdorp Veenhuizen en die van voormalig Kamp Westerbork, passeert de revue. In zeven musea langs de route gaat de geschiedenis van Drenthe voor u leven.

5 daagse Fietsvakantie Noord door de Ijsselvallei met bezoek aan 6 Hanzesteden
5 Dagen fietsen naar Hanzesteden genietend van het afwisselende natuurlandschap van de IJsselvallei. Met deze unieke zorgeloze fietsrondreizen vol cultuur en natuur is alles in 1 keer geregeld. Overnachtingen op deze unieke Hanzeroutes en bagageservice inbegrepen.

8-daagse Vakantie in Nederland van Stad en Wad
Met deze vakantie combineert u de groene stad Leeuwarden met een strandvakantie op 2 verschillende Waddeneilanden! Ontdek Leeuwarden en de Friese omgeving en zet vervolgens koers naar Holwerd. Vanaf daar stapt u op de boot voor 4 heerlijke dagen Ameland. Vervolgens fietst of rijdt u van Holwerd naar Harlingen om uw strandvakantie te vervolgen op Vlieland of Terschelling!

Er zijn ook wandel arrangementen waar u van hotel naar hotel kunt lopen. Deze routes zijn wel wat langer dus u moet wel van een flinke wandeling houden. Wilt u liever wandelen kom dan ook eens naar Drenthe om te wandelen.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

 

Redacteur