Wandelen in Drenthe

Heeft u altijd al eens willen wandelen in Drenthe? Ik geef u groot gelijk! Drenthe is een prachtige plek om te ontdekken. Onder andere staat deze provincie bekend om de historische hunebedden die u tijdens een wandeling kunt ontdekken. Ook de prachtige flora en fauna zijn zeker de moeite waard om heerlijk te komen wandelen in Drenthe.

U kunt in één hotel verblijven en de omgeving van het hotel gaan verkennen. Of maak er een langer wandelweekend van en wandel van hotel naar hotel. Zo heeft u meerdere dagen de tijd om allemaal verschillende mooie plekjes in Drenthe te ontdekken. Kom alles te weten over een wandelarrangement in Drenthe.

Wandelarrangement Drenthe – 3 TIPS

  1. Wandel van hotel naar hotel
    Ontdek Drenthe tijdens dit mooie wandelarrangement door het paradijs. Wandel van hotel naar hotel in deze prachtige provincie en het mooiste is: het bagagevervoer is inclusief!
  2. 3-daags Wandelweekend
    Voor een weekendje wandelen bent u in Drenthe helemaal aan het juiste adres. Een wandelweekend vol natuur en geschiedenis.
  3. Wandelen in Drenthe in een Nationaal Park
    Er even een paar dagen tussenuit in het prachtige Drentse land? Ga op ontdekkingstocht en verken Nationaal Park de Drentsche Aa of Nationaal Park Drents-Friese woud. Dus neem een lunchpakketje mee voor onderweg en geniet ervan!

Wilt u ook eens een andere provincie gaan ontdekken? Bekijk dan dit mooie artikel over een Wandelvakantie Overijssel!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl