Een Familie weekend met bezoek aan een pretpark! Hoe leuk klinkt dat?! Gezellig met het gezin er op uit of een weekendje plezier samen met een vriend of vriendin. Overnacht in een leuk hotel en laat u verassen door een heerlijk diner en een uitgebreid ontbijt in de ochtend. Vervolgens met een gevulde maag op pad voor een dagje pretpark!

Op zoek naar een familie weekend met bezoek aan een pretpark? Bekijk dan deze leuke arrangementen hieronder.

  1. Nachtje slapen in Zevenbergen en een dagje naar de Efteling
    Op korte loopafstand van het centrum van Zevenbergen ligt dit hotel in Zevenbergen-Moerdijk. Dit sfeervolle hotel is centraal gelegen tussen Nationaal Park De Biesbosch, vestingstad Willemstad én de bruisende stad Breda. De perfecte locatie voor een stedentrip maar ook meer dan geschikt voor de echte natuurliefhebber.
  2. 2-Daags Familie arrangement met toegang tot de Efteling
    Dit hotel ligt in het dorp Made in een gebied waar u heerlijk kunt wandelen. Op 5 km van de rand van het schitterende Nationaal Park de Biesbosch en op 25 kilometer afstand van de Efteling! Landelijk maar vooral centraal gelegen in midden Brabant.
  3. Dagje Toverland en nachtje wegdromen in een Kloosterhotel
    Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een paar dagen weg met het hele gezin? Boek dan dit Toverland Arrangement en geniet 2 dagen van oer-Hollandse gezelligheid, pure gastvrijheid en heerlijke keukens. Neem de kinderen mee een dagje op avontuur in Attractiepark Toverland en kom na een inspannende dag tot rust in dit bijzondere hotel.

Op zoek naar een Familie weekend, maar nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan: Familieweekend op een vakantiepark.

Bent u ook benieuwd naar alle familieweekend arrangementen die wij aanbieden? Kijk dan eens op onze website: www.hotelidee.nl

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur