Walibi Holland is gelegen in Biddinghuizen in de provincie Flevoland. Dit attractiepark heeft al veel namen gehad, het begon met Flevohof, toen Walibi Flevo, daarna heeft het heel lang Six Flags Holland geheten, daarna Walibi World en nu heet het park Walibi Holland.

Als je bang bent voor attracties die over de kop gaan, dan is dit park niks voor jou! Dit pretpark is geschikt voor de echte durfhalzen! Alle attracties zijn hoog, snel en zijn erg steil! Het pretpark is wereldwijd populair en trekt vele bezoekers. Er zijn meer dan 40 attracties. Ook zijn er shows te bewonderen.

Attracties
Er zijn veel ”coole” attracties, zoals het wordt genoemd. Tijdens een warme dag is het heerlijk om in één van de coole attracties af te koelen. Ga in de Splash Battle, Crazy River of El Rio Grande. Waterfun is hier zeker gegarandeerd!

Kom je met de familie naar het pretpark? Geniet dan de hele dag samen van meer dan 40 attracties en shows. Ga samen met je familie in de houten achtbaan Robin Hood of ga varen met de Hudson Bay of zweven in de Super Swing.

Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de kleine kids. Kom met je vriendjes naar Fibi’s Bubble Swirl of ga mee op avontuur in Squad’s Stunt Flight in Walibi Play Land. Of ga samen met je vriendje in de Rattle Snake, spannend!

Degene die van spanning houden, zijn aan het goede adres in Walibi Holland. Maak een ritje in de Xpress. Dit is een achtbaan die alleen bestemd is voor de echte waaghalzen! De achtbaan lanceert je met een topsnelheid in een sensationele ride.

Shows
Naast de vele attracties die er zijn in Walibi Holland, kun je ook even bijkomen van verschillende shows. Geniet van een muziek battle waar de bands W.A.B. en The SkunX gaan battelen en jij bepaald wie er wint!

Heeft u zin gekregen in een dagje Walibi Holland? Kijk hier voor meer informatie.

Wilt u een dagje Walibi Holland combineren met een nachtje weg? Kijk hier voor meer informatie.

Redacteur