Fijnproeven

Bent u elke dag voor uzelf, uw partner of voor het gehele gezin druk aan het koken? Wat is er lekkerder dan dat iemand anders een keer voor u kookt! Dan hoef je zelf voor een keertje de keukenprins(es) niet uit te hangen. Of houdt u er gewoon van om eens in de zoveel tijd lekker uit te pakken door een avondje buiten de deur te eten. Laat u smaakpupillen verrassen door heerlijke en culinaire gerechten. En wanneer u dan toch aan het uitpakken bent, kunt u er net zo goed nog een nachtje weg bij aan plakken! Ik heb voor 3 TIPS voor een culinair nachtje weg voor u.

Culinair nachtje weg – 3 TIPS

2-daags Culinair arrangement – genieten in het Montferland
Uw culinaire avontuur begint met een aperitiefje bij de open haard in de gezellige lounge. Daarna wordt het voortgezet aan de sfeervolle tafels in het restaurant of in de statige herenkamer. Na het heerlijke 4-gangendiner van de chef, wat begeleid wordt door een bijpassend wijnarrangement, kunt u onder het genot van een kopje koffie nog even nagenieten en blijft u lekker slapen.

Culinair genieten – Meinweg arrangement in Limburg
Ook dit arrangement behoort tot de 3 TIPS voor een culinair nachtje weg. Lekker even een weekendje culinair genieten en even weg van de dagelijkse sleur. In dit hotel kunt u lekker even bijkomen, genieten van de wellness, u wandelt zo de bossen in of stapt op de fiets voor een heerlijke fietstocht. En komt u terug dan verwennen wij u culinair ook nog eens even! Kom ook eens genieten in Limburg.

Nachtje wegdromen in een top Strandhotel met Culinair avondje uit
2 Dagen genieten aan het strand? Boek dan dit top strandhotel direct aan het strand en geniet van een heerlijk diner dat bij mooi weer ook op het terras met uitzicht op zee geserveerd kan worden. Kortom, een heerlijk culinair nachtje weg.

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Enjoy.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.