Wilt u met kerst een nachtje weg maar weet u nog niet waarheen? Wij hebben voor eerste kerstdag 3 leuke kerstarrangementen met 1 overnachting voor u! Vier kerst dit jaar bijvoorbeeld op een cruiseschip of in een luxe hotel!

Vier de Kerst met een nachtje weg op een uniek Cruiseschip in Rotterdam

Wat is er mooier dan samen de kerstdagen doorbrengen op een unieke en sfeervolle locatie? Vier dit jaar kerst op een cruiseschip in Rotterdam, volledig gedecoreerd in kerstsfeer! Geniet van prachtige decoraties, verrukkelijke lekkernijen en bijzondere activiteiten voor alle leeftijden. Vroeger was dit een stoomschip, nu een 4-sterren hotel met 254 kamers in fifties stijl. Geniet op eerste kerstdag aan boord van een luxe 5-gangen kerstdiner met een wijnarrangement en water, koffie en thee inbegrepen! 

2-daags Kerstarrangement in Enschede – sfeervol hotel in authentieke Saksische stijl

Geniet op eerste kerstdag in een sfeervol 4-sterren hotel in Enschede van een verrukkelijk 5-gangen diner! Bij vertrek ontvangt u een heerlijke fles bubbels! Het hotel uit 1831 is gebouwd in een authentieke Saksische stijl en kent een rijke geschiedenis die nog steeds voelbaar is. In de omgeving vindt u prachtige natuurgebieden maar u bent ook zo in het centrum van Enschede. Maak een fiets- of wandeltocht door het 800 jaar oude Twentse landgoed Hof Espelo, de oude lanen leiden u langs akkers en weilanden.

2-daags Kerstarrangement aan het Gooimeer

Vier de kerstdagen in Noord-Holland aan het prachtige Gooimeer. U vindt het hotel op de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer, met een fantastisch uitzicht. Het leuke stadje bestaat uit typerende huisjes en wordt omringd door bos, heide en water. Natuurliefhebbers kunnen naar hartenlust wandelen door de prachtige Gooise bossen in de nabije omgeving. Geniet op eerste kerstdag van een feestelijke shared dining proeverij met live muziek! 

ss rotterdam. geniet op eerste kerstdag

Bekijk ook dit arrangement in Brabant!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840