Gezellig met vriendinnen of familie een dag creatief zijn. Maak je eigen sieraad en ontdek ook nog eens het prachtige Giethoorn. Na de workshop geniet u van culinaire verwennerij in ons restaurant.


Bij deze workshop sieraden maken is inbegrepen
  • 1 koffie of thee
  • Workshop Sieraden maken
  • Kop soep
  • Rondvaart 1 uur

Prijs: € 37,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

Met minder personen in overleg mogelijk. 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.


Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.