Laat de romantiek opbloeien

Zijn jullie echt toe aan een weekendje voor z’n tweeën? Dan is het Romantisch genieten in Soest – historische stad in Duitsland zeker iets voor u!

Met dit arrangement gaan jullie met z’n tweeën 3 dagen op pad in het mooie en historische Soest. Jullie overnachten 2 nachten in een mooi hotel, jullie krijgen 2x een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en jullie kunnen de romantiek laten opbloeien met het romantisch 3-gangen diner. Om het uitje compleet te maken krijgen jullie ook een lekkere fles mousserende wijn. Dit arrangement is al te boeken voor slechts 100 euro per persoon, een aanbieding die jullie zeker niet kunnen laten lopen toch?

Ontdek samen de romantische historische stad Soest

Midden in het historische centrum van het Duitse Soest ligt het mooie 3-sterren hotel waar jullie de komende 2 nachten zullen verblijven. Dit dorpje is voorzien van veel historie, zo kunt u de prachtige historische gebouwen bewonderen en kunnen jullie de intact gehouden stadsmuur bezoeken. Ook heeft de omgeving een prachtige natuur waar jullie heerlijk kunnen wandelen of fietsen. Kortom; de ideale plek om de romantiek weer op te laten bloeien!

Komen jullie ook romantisch genieten met het Ontdek samen de romantische historische stad Soest ?

Redacteur