Zijn jullie al weer druk met het plannen van de volgende vakantie? Wordt het dit jaar een vakantie in eigen land of wordt het toch weer een heerlijke trip naar Frankrijk of Spanje? De mogelijkheden zijn natuurlijk heel divers en het is dan ook goed om samen met je reisgezelschap af te stemmen wat de wensen zijn voor dit jaar.

Wordt het een heerlijk vakantiehuis aan de Spaanse kust? Waar je met het gehele gezelschap bij elkaar bent. Gezellig samen koken, lekker zwemmen in je eigen zwembad en in de avond genieten van de warme zomeravonden. Klinkt als een goed plan toch?

Ben je bang dat je, je toch zal vervelen dan is het misschien leuk om de laatste (vakantie)gadgets mee te nemen op reis.

Wil je op reis een mooie vakantiefilm maken bestel dan een stabilizer voor je Gopro op Coolblue. Deze stabilizer zorgt er voor dat hoe hard je ook loopt of je ook beweegt het beeld gewoon strak blijft. Dit geeft een filmisch beeld en zorgt er ook voor dat de thuisblijvers ook op een aangename manier de film terug kunnen kijken. Ben je nog niet in het bezit van een Gopro dan is ook deze gemakkelijk online te bestellen.

Waar je wel rekening mee moet houden wanneer je veel apparatuur meeneemt op vakantie is dat je spullen wel goed verzekerd zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je camera, maar ook je mobiele telefoon, tablet of laptop. Bekijk op voorhand wat wel en niet onder je verzekering valt, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Verzekeringen kun je bij verschillende partijen afsluiten. OHRA is een bekende partij die al jarenlang diverse verzekeringen aanbiedt. Check goed welke onderdelen binnen bijvoorbeeld een reisverzekering voor jou wel van toepassing zijn. Ga je speciale sporten doen op je vakantiebestemming is het misschien nodig om je extra te verzekeren, maar blijf je alleen in je vakantievilla dan kun je dit achterwege laten.

Wat je ook gaat doen wij wensen je alvast veel vakantieplezier en geniet van een zorgeloze vakantie!

Redacteur