Gezellig samen met vriendinnen een weekendje weg. Samen even lekker ontspannen en genieten van de prachtige natuur op Nationaal Park Veluwezoom. Met dit vriendinnenweekend weg op de Veluwe gaan jullie samen een gezellig vriendinnenweekend weg. Lekker genieten van hartige en zoete lekkernijen met een high tea en ontsnappen uit een Escaperoom. De Veluwe is met haar locatie bijzonder. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide en in de herfst is er de geur van gevallen bladeren.

Leuke activiteiten

Tijdens dit vriendinnenweekend weg op de Veluwe komen jullie samen even tot rust en kunnen jullie genieten van een heerlijke high tea. Hierbij kunnen jullie genieten van een selectie van zoete en hartige lekkernijen. Een high tea is de perfecte manier om even lekker te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap.

Ook gaan jullie samen de uitdaging aan in Escaperoom “de Kolenmijn”. In een van de uitdagendste Escaperooms van Gelderland zullen jullie binnen één uur moeten ontsnappen uit de oude Kolenmijn.

Nationaal Park Veluwezoom biedt ook veel mogelijkheden om te genieten van de mooie natuur. Ga er samen op uit en ga heerlijk wandelen en herten en wildzwijnen spotten. 

Overnachten midden op de Veluwe in een  authentieke Lodge

De Lodges waarin jullie zullen verblijven zijn gelegen aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom. Met de vele landgoederen is het een van de grootste natuurgebieden van Natuurmonumenten. Ontdek samen wat de Veluwe te bieden heeft en ontdek de heidevelden, stuifzandvlaktes, uitgestrekte bossen en bijzondere landgoederen.

Iedere Lodge is authentiek ingericht en alle Lodges zijn onderverdeeld in sfeervolle ruime kamers, elk met een eigen voordeur. De Lodge is voorzien van 2+1 losse bedden inclusief bedden- en linnengoed, een badkamer met wastafel, kledingkast, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis Wifi.

Benieuwd geworden naar de het programma en de mogelijkheden van dit arrangement? Wacht niet langer en boek samen een vriendinnenweekend weg op de Veluwe.

Toch liever een ander vriendinnenweekend weg? Kijk dan op: vriendinnenweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur