Vriendinnenweekend op de Veluwe met E-scooter rijden

Boek dit leuke arrangement en blijf 2 nachten slapen in een uniek Finse chalet. Daarnaast maakt u een mooie GPS tocht over de Veluwe met een E-chopper. En u duikt het bos in met de cryptische fototocht waarbij u leuke opdrachten moet uitvoeren. Ook is er tijdens dit vriendinnenweekend op de Veluwe met E-scooter rijden aan de inwendige mens gedacht. U geniet o.a. van een heerlijk High Tea, broodtaarten lunch, een 3-gangen diner en uiteraard ook ontbijt.

Overnachten in een Finse chalet

Tijdens dit vriendinnenweekend op de Veluwe met E-scooter rijden overnacht u 2 nachten in een unieke Finse chalet. Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Ook kan er voor de kinderen een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met top ingredi├źnten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant. Hier kunt u op een mooie lente- of zomerdag lekker genieten van een hapje en drankje tijdens jullie vriendinnenweekend!

Ga er samen op uit met dit leuke Vriendinnenweekend op de Veluwe met E-scooter rijden!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.