Op zoek naar de perfecte bestemming voor een onvergetelijk vriendinnenweekend? Zoek niet verder! De Veluwe, met zijn prachtige natuur en talloze activiteiten, biedt de ideale setting voor een gezellig en ontspannen uitje met je beste vriendinnen. Dit vriendinnenweekend op de Veluwe staat garant voor een hoop gezelligheid en onvergetelijke momenten!

Wij hebben genoten. Supergastvrij en leuk feestje gevierd met de andere groepen. Alle activiteiten waren leuk.

Leuke activiteiten tijdens dit vriendinnenweekend op de Veluwe

Een van de hoogtepunten van dit vriendinnenweekend is een avontuurlijke rit op elektrische e-scooters door de prachtige Veluwse natuur. Terwijl jullie genieten van het landschap, kunnen jullie gezellig kletsen en samen mooie herinneringen maken. Daarnaast staat er een spannende uitdaging te wachten in de Escape Room de kolenmijn. Gehuld in overalls, laarzen en helmen betreden jullie de lift en worden jullie ondergedompeld in een wereld vol problemen uit het verleden. Samenwerken en het oplossen van puzzels binnen het uur zorgen voor een adrenaline-gevulde en unieke ervaring tijdens dit vriendinnenweekend op de Veluwe.

Overnachten in een Finse Chalet

Na een dag vol avontuur is het tijd om te ontspannen in de sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. Met een eigen voordeur bieden deze hotelkamers privacy en comfort. Elke kamer is uitgerust met drie losse bedden, een badkamer met alle voorzieningen, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Dineren in restaurant Vale Nieuwe

Het culinaire hoogtepunt van jullie vriendinnenweekend op de Veluwe vindt plaats in restaurant Vale Nieuwe. Hier worden jullie verwelkomd met ongecompliceerd eten, bereid met hoogwaardige ingrediënten en geserveerd met een glimlach. Van heerlijke dagschotels tot smakelijke buffetten, het restaurant biedt een scala aan opties. Bovendien is er een gezellig terras waar jullie kunnen ontspannen en genieten van de omgeving.

Een vriendinnenweekend op de Veluwe biedt de perfecte combinatie van avontuur, ontspanning en quality time met je beste vriendinnen. Boek nu en maak je klaar voor een vriendinnenweekend vol gezelligheid en genot op de Veluwe!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur