Samen met je vriendinnengroepje een weekendje weg en met zijn allen. Een Vriendinnenweekend in één huisje is precies wat een groepje vriendinnen nodig heeft. Gezellig met elkaar samen bijkletsen over onderwerpen die natuurlijk alleen voor de oren van de meiden bestemd zijn.

Maak op de dag zelf gebruik van verschillende leuke activiteiten en in de avond is het tijd om even samen bij elkaar te zijn. Tegenwoordig is iedereen erg druk en kan er weinig tijd worden gemaakt voor de leuke dingen. Kom met je vriendinnen bij elkaar om samen een datum te plannen, zodat jullie daarna een onvergetelijk Vriendinnenweekend in één huisje kunnen uitzoeken.

−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−

Ik heb een super leuke selectie gemaakt voor een Vriendinnenweekend huisje. Lekker samen in 1 accommodatie met je beste vriendinnen!

° 2-daags All in arrangement op de Veluwe – Super vriendinnenuitje!
Overnacht in een unieke lodge op een veelzijdig recreatiepark. Tijdens jullie verblijf ondernemen jullie verschillende leuke activiteiten. Ontdek de omgeving tijdens een 2 uur durende E-chopper tour, ga de strijd aan tegen elkaar op de bowlingbaan en na afloop gaan jullie gezellig tafelgrillen!

° Vriendinnenweekend in een villa in de Weerribben met workshop, High Wine, ontbijt en avondeten
Je overnacht 2 nachten in een 4-, 6- of 8-persoons villa, waar je alle ruimte hebt om heerlijk bij te kletsen. Het weekend zit ook boordevol leuke activiteiten, ontbijt, bbq of gourmet en lekkere plate. Alles er op en er aan dus dat wordt lekker genieten en relaxen!

° Vriendinnenweekend in Giethoorn – Voordelig genieten en overnachtingen in een lodge aan het water
Midden in het hart van Giethoorn ligt dit gezellige vakantie park. Overnacht in een Waterlodge gelegen aan het water en geniet van alles wat Giethoorn te bieden heeft. Met dit arrangement geniet je van varen door de grachten en een leuke workshop naar keuze.

° Stoer Vriendinnenweekend met Buggy rijden en Bowlen
Ontdek de Veluwe tijdens het buggy rijden, maak je vriendinnen in op de midgetgolfbaan en laat zien wie het beste kan gooien op de bowlingbaan. Geniet na afloop van een heerlijk diner en klets lekker bij! Een nachtje weg samen met je vriendinnen en leuke activiteiten ondernemen.

° Luxe vriendinnenweekend in de Weerribben – Slapen in een Watervilla met Sloep
Luxe genieten in de Weerribben. Deze nieuwe Watervilla’s liggen aan het water en beschikken in het hoogseizoen over een eigen sloep. Geniet van een uitgebreide High Wine, borrel op uw privé terras bij uw villa, kaasfondue en leuke activiteiten.

Zijn de arrangementen toch niet helemaal wat jullie zoeken? Neem dan eens een kijkje voor ons gehele aanbod op: www.vriendinnenweekend.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.