Eropuit met vrienden

Plannen om een gezellig vriendenweekendje te organiseren? En ben jij dit jaar aan de beurt om het te organiseren? Vaak is dit nog een hele klus en moet je overal aan denken? Ik neem graag die zorgen van je over want ik heb 3 TIPS voor een gezellig vriendenweekend met 3 coole uitjes. Overnachten op een vakantiepark of in een hotel met alles erop en eraan. Van verschillende maaltijden tot aan 3 leuke activiteiten. Zo hoeven jullie zelf niets meer te regelen! Het enige wat jullie nog hoeven te doen is genieten. Benieuwd naar mijn TIPS? Bekijk ze hieronder!

3 TIPS voor een Vriendenweekend met 3 coole uitjes

Vriendenweekend met DAF rijden, High Wine of Beer en BBQ in de Weerribben
Lekker 1x per jaar met je vrienden een weekendje weg. Met dit vriendenweekend geniet je in de Weerribben in een vrijstaande groepsaccommodatie. Leuke activiteiten zoals rijden met een DAF, een High Wine of High Beer en een lekkere barbecue hebben we al vast voor jullie geregeld. De rest van het weekend is vrij in te vullen we hebben mogelijkheden genoeg!

2-daags Escape Vriendinnenweekend op de Veluwe – Scooterrijden en Escaperoom
Op zoek naar een leuk weekendje weg met je vriendinnen? Met dit 2-daagse Escape weekend zitten jullie helemaal goed. Escape aan de drukte van de week en ontdek de Veluwe per scooter, ontsnap uit onze Kolemijn escaperoom en sluit af met een heerlijk diner en een comfortabele overnachting in onze hotelchalets. Kortom, ook dit uitje hoort bij de 2 TIPS voor een vriendenweekend met 3 coole uitjes!

Stoer Vriendenweekend in het Montferland – Waterskien, barbecue, en MTB tocht
3-daags vriendenweekend in het Montferland. We hebben voor jullie een leuk programma samengesteld met Waterskien, Barbecueën en crossen met de mountainbike door de bossen. Ontdek het Montferland en slaap bij een sfeervolle Havezathe. In hotel is het heerlijk ontspannen en op het terras of in het restaurant is het heerlijk borrelen met elkaar.

Geniet samen met vrienden van één van deze 3 TIPS voor een gezellig Vriendenweekend met 3 coole uitjes!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Weekendjemetvrienden.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.