Een jubileum, bedrijfsuitje of teambuilding uitje organiseren? Tijdens dit 4-daagse voetbaltoernooi in Spanje genieten jullie van een gezellig weekend aan de Costa Brava met een avond vullend vrijblijvend feestprogramma, een vriendschappelijk voetbaltoernooi en de grootste 3e helft in Spanje. Het ultieme weekend voor teambuilding, een beetje actief en veel gezelligheid. Dit toernooi is van 13-16 juni.

Voetbaltoernooi in Spanje

Perfecte locatie aan de kust

Lloret de Mar leent zich uitstekend voor een voetbaltoernooi in Spanje. Lloret de Mar is namelijk 1 van de hele weinige bestemmingen waar zoveel buiten sportvelden bij elkaar liggen dat er een groot toernooi georganiseerd kan worden. Daarnaast zijn er tal van uitgaansgelegenheden, van kroegen tot clubs en van bars tot restaurants. Er zijn ook 2 grote stranden en meerdere prachtige baaitjes.

Gezelligheid is het belangrijkste tijdens dit voetbaltoernooi in Spanje!

In de avonden van dit unieke teamuitje, worden er ook verschillende feestjes georganiseerd. Het openingsfeest is bij Queen Vic in de middag. Hier wordt geproost op een prachtig weekend vol gezelligheid. Je zit heerlijk met je teamgenoten in de zon te genieten van een pilsje of wijntje. Je leert de tegenstanders kennen en nieuwe vriendschappen worden gesloten. Elke avond is er ook een feest met een thema, zo is er een Neon-party waarbij iedereen in felle kleuren verkleed gaat. Op de laatste avond is een white-party, dit spreekt voor zich.

Na het voetbaltoernooi op vrijdag, ook hier nemen de bussen je mee naar een unieke locatie waar kan worden bijgekomen van het voetballen. Sanddance is een locatie die perfect geschikt is voor een poolparty. Een drankje drinken aan bar, zonnen op een bedje of een frisse duik in het zwembad. De muziek staat ook aan en de DJ’s maken er samen met iedereen een groot feestje van! Een perfecte manier om dit voetbaltoernooi in Spanje af te sluiten.

Wilt u meer weten over dit Voetbaltoernooi in Spanje? Klik dan HIER voor meer informatie!