Weekendje weg met Valentijnsdag

Het is bijna februari en dat betekent dat Valentijnsdag ook bijna voor de deur staat. Wil jij jouw Valentijn dit jaar eens extra verwennen? Wat dacht u dan van een romantisch weekendje weg? Even wat quality-time samen en er lekker tussenuit gaan kan zeker een goede boost zijn voor jullie relatie. Het is een dag waarbij we extra lief voor elkaar moeten zijn dus verras uw Valentijn met een leuke trip en hij/zij zal u zeker dankbaar zijn! Inspiratie nodig? Ik heb voor u 3 leuke suggesties op een rijtje.

Verras uw Valentijn met een leuke trip – TOP 3

Valentijnsarrangement in Noord-Limburg – Romantiek in een Kasteel
Verwen uw partner met dit voortreffelijke Valentijns arrangement. Al direct bij aankomst begint het feest met lekkere mondvermaakjes. Daarnaast genieten jullie van een heerlijk diner voor twee. Verras uw Valentijn met een leuke trip in Limburg.

Weekendje weg met Valentijn – Overnachten in een Villa met heerlijk diner en ontbijt
Verras uw geliefde met een heerlijk weekendje weg. Jullie verblijven in een eigen villa waarbij het diner en ontbijt in de accommodatie wordt gebracht. Even van huis en tijd voor elkaar. Kom op een verantwoorde manier genieten in de Weerribben.

Vier Valentijnsdag op de Veluwe – inclusief overnachting, fles bubbels, diner en ontbijt
Vier Valentijnsdag op de Veluwe en geniet samen van een heerlijk verblijf. Vanaf 14 uur kun je inchecken. Hierbij ontvang je een aantal mooie wandelroutes in de omgeving en onze Romantische Bites To Go rugtas. De canvas rugtas bevat bubbels, een thermoskan glühwein, een plaid en allemaal lekkere hapjes voor tijdens de wandeling. Na de wandeling samen dineren, overnachten en genieten van een ontbijt.

Verras uw Valentijn met een leuke trip in Limburg, de Weerribben of op de Veluwe!

Met romantische groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Enjoy.nl