Terug naar het “normale leventje”…

De vakanties zitten er helaas weer op. De meesten hebben een paar weken vrij gehad en zijn zelfs weggeweest naar het buitenland. Omdat het vaak voor komt dat iedereen in de vriendengroep op een ander moment op vakantie gaat, zag je jouw vrienden soms weinig. Daarom is het tijd om een gezellig weekendje met vrienden te plannen. Wij hebben 3 tips voor jou om je alvast op weg te helpen.

14 Coole vrienden weekenden in Overijssel

Gezellig weekendje met vrienden plannen – 3 TIPS

2-daags ALL-IN Groepsuitje op de Veluwe met overnachting in Finse Chalets
Met familie, vrienden, voor een geweldig vrijgezellenuitje of met collega’s een 2-daags ALL-IN activiteitenprogramma en overnachting in Finse Chalets op de Veluwe. Met een avond een GPS tocht en daarna samen genieten van het diner inclusief drankjes en niet te vergeten onze stoere “schiet-o-rama” waar u hilarische momenten zult beleven!

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Het beschikt o.a. over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur) en 13 tennisbanen. Genoeg om een gezellig weekendje te beleven!

Gezellig Vriendenweekend in Den Bosch – Ontdek de leukste Bossche kroegen
Altijd al Sfeer willen proeven in het gezellige Den Bosch? Met dit gezellige vriendenweekend maakt u kennis met de gezellige binnenstad, de leukste kroegen en cafe’s. Ook blijft u aansluitend lekker slapen in het centrum van de stad. Geniet van de typische Bossche bol en ga eten in de gezellige Brasserie Cé. De brasserie heeft een prachtig uitzicht over het middeleeuwse marktplein. Brasserie Cé presenteert het beste van twee werelden, het lekkerste van de Brabantse én de internationale keuken, alles bereid met verse ingrediënten, bij voorkeur uit de regio, met liefde voor het seizoen en aandacht voor de herkomst.

ALL-IN Vriendenweekend in Duitsland – Geniet met je beste Vrienden net over de grens
Op zoek naar een ALL-INCLUSIVE Vriendenweekend? In Kalkar, net over de grens bij Arnhem, kunt u genieten van een all-inclusive vriendenweekend met leuke activiteiten en gratis toegang tot het park. Daarnaast maakt u vrij gebruik van sport- en spelfaciliteiten en zelfs de drankjes zijn inclusief! ’s Avonds genieten van entertainment en muziek? In de caféstraat is er voor ieder wat wils. Zo hoeft niemand het park te verlaten en hoeft dus niemand te BOB’en. Perfect voor een gezellig weekendje weg met vrienden!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805