Top 5 Rondvaartjes in Nederland

Ga heerlijk het water op tijdens een mooie rondvaart of ga zelf varen met een sloepje. Tijdens de warme dagen kunt u heerlijk het water op en varen over de mooie grachten. Ga met eigen gezelschap of sluit aan op een reguliere vaart waarbij de schipper u informatie zal geven van de omgeving.

Ga een dagje het water op tijdens deze rondvaartjes in Nederland.

  1. Varen in de Biesbosch! Met de hele groep in een luxe fluisterstille sloep!
  2. Sloepenrally – Race door de grachten van Amsterdam
  3. SloepenPuzzeltocht – Sloep varen over de Hollandse Plassen en Leiden
  4. Sloepvaren met Klassieke Reddingssloep in Friesland – Varen met Schipper
  5. Sloep varen met familie of vrienden door de kanalen van Den Haag

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.