Beleef een van de leukste dagjes uit van 2019! Geniet van een heerlijk dagje uit in Giethoorn verken de Veluwe of maak een mooie vaart in de Biesbosch. Deze uitjes zijn in 2020 ook weer te boeken dus geniet samen met familie of vrienden van een onvergetelijk dagje uit. Het is dan ook voor elk gezelschap mogelijk kies voor actie tijdens het buggy rijden of geniet van een ontspannen rondvaart op een fluister bootje.

Beleef een van de leukste en beste dagjes uit!

  1. Dagje uit in Giethoorn van A tot Z
    Een gezellige dag Giethoorn waarbij u ontspannen gaat varen en picknicken en ’s middags gaat inspannen op de fiets en met pijl & boog. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Oftewel een dagje Giethoorn van A tot Z voor u geregeld.
  2. Buggyrijden bowlen en BBQen op de Veluwe – Vriendenuitje in Gelderland
    Op verkenning met een stoere buggy! Rijd een prachtige route door het mooie buitengebied van Voorthuizen. U rijdt onder andere langs het dorpje Stroe en het buurtschap Garderbroek.
  3. Rondvaart met luxe Brunch door Nationaal Park de Biesbosch
    Wilt u iets speciaals doen met uw familie/gezin? Combineer dan een onvergetelijke Biesbosch rondvaart met een overheerlijke luxe brunch! Tijdens deze 2 uur durende rondvaart wordt een uitgebreide brunch geserveerd.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Redactie Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.