Staat jullie jaarlijkse vriendinnenweekend weer bijna voor de deur of willen jullie dit alvast vooruit plannen? Bekijk dan eens deze TOP 3 best geboekte vriendinnenweekendjes tot nu toe! Met een van deze mooie arrangementen zullen jullie zeker een geslaagd uitje beleven met de dames.

Vriendinnenweekend organiseren

Ben jij de gelukkige om jullie vriendinnenweekend te organiseren? Dit kan nog een hele klus zijn met een groep dames. Zo zijn er diverse factoren waar u rekening mee moet houden zoals de wensen van de groep die soms nog wel eens uiteen kunnen lopen. Maar ook heeft iedereen zo haar eigen verplichtingen zoals werk, kinderen, sport en ga zo maar door. Voordat je jouw best gaat doen om een leuk vriendinnenweekend voor de groep te organiseren, is het wel verstandig om eerst alle wensen duidelijk in kaart te brengen. Heb je hier wat hulp bij nodig? Geen probleem, ik heb een handige stappenplan gemaakt voor het organiseren van een vriendinnenweekend!

Heb je de wensen duidelijk in kaart gebracht? Dan is het tijd om te kijken naar deze TOP 3 beste geboekte vriendinnenweekendjes tot nu toe!

TOP 3 Best geboekte Vriendinnenweekendjes

2-daags Gooische Vrouwen arrangement in Hilversum
Slapen en dineren in een Gooische villa, genieten van een film in de gloednieuwe Vue bioscoop of maak gebruik van de Gooische Vrouwen Shopping fietsroute & een Goodie Bag vol met tips voor in het Gooi. Bent u klaar voor dit speciale arrangement? Twijfel niet en boek nu!

SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe – leuke activiteiten en overnachten in een Finse Chalet
Ook dit arrangement behoort tot de TOP 3 best geboekte vriendinnenweekendjes. Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.

Stoer Vriendinnenweekend met Buggyrijden en Bowlen
Nachtje weg en leuke activiteiten doen met vriendinnen? Dit stoere vriendinnenweekend is inclusief buggy rijden, midgetgolfen, bowlen en gezellig samen dineren. Voor een uitstekend verzorgd activiteiten programma om samen van te genieten!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Vriendinnenweekend.nl