Al een tijdje op zoek naar een leuk vriendinnenweekend om samen 3 dagen op pad te gaan? Bekijkt u dan deze leuke Tip: 3-daags vriendinnenweekend in Brabant. Gezellig bijkletsen en daarnaast ook nog eens culinair genieten!

Genieten van luxe overnachten

Tip: 3-daags vriendinnenweekend in Brabant en verblijf in dit mooie hotel en kom volledig tot rust. Omringd door weilanden en bossen verblijft u in een ruime, luxe kamer die zeer comfortabel is ingericht. Geniet van heerlijke Swiss Sense bedden en ga de volgende dag uitgerust op pad en breng een bezoek aan het centrum van Eindhoven dat op een steenworp afstand van het hotel vandaan ligt.

Dit hotel is zeer modern met een warme uitstraling, biedt hoge service aan haar gasten en heeft vele professionele faciliteiten. Zowel voor zakenmensen, toeristen en reizigers die via Eindhoven Airport vliegen, is dit hotel een uitstekende verblijfsplaats. Het vliegveld ligt namelijk op enkele kilometers van het hotel vandaan!

Laat u tijdens uw verblijf verwennen door heerlijke diners, een uitgebreid ontbijtbuffet in de morgen en geniet overdag van een verfrissend drankje op het terras van het hotel.

Tip: 3-daags vriendinnenweekend in Brabant!

Benieuwd naar meer leuke arrangementen in Brabant? Bekijkt u dan hier ons volledige aanbod in Brabant!

Bekijkt u ook deze Top 3 vriendinnenweekendjes in de Achterhoek!

Met vriendelijke groet
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405825

Redacteur