Op zoek naar een leuke vriendinnenweekend waarbij het weekend gegarandeerd helemaal top wordt? Dit arrangement is al meer dan 2000 keer geboekt en heeft met 70 reviews een gemiddeld cijfer van een 8,7! Kom jij ook samen met je vriendinnen naar de Veluwe een gezellig weekendje beleven?

Gezellig samen met uw vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend geniet u van een heerlijke High Tea, zoetigheden, hartige hapjes en heerlijk belegde broodjes. Met een goed gevulde maag gaan jullie op pad tijdens de fototocht. Wie behaald de meeste punten en gaat er met de winst vandoor?

Tijdens de GPS e-scootertocht moeten jullie goed samen werken en zullen jullie opdrachten moeten uitvoeren en oplossen om de hoogste score te behalen. In de avond genieten jullie van een heerlijk diner en in de avond is er tijd voor een lekkere borrel met een hapje.

Tijdens de broodtaarten lunch genieten jullie van verschillende rijk belegde broodjes en als de zon schijnt kan dit op het mooie terras in de zon!

2 dagen verblijven in het mooie Dieren tussen de natuur en de gezelligheid met vriendinnen ervaren? Boek dan nu dit super goed geboekte vriendinnenweekend!

Op zoek naar een ander super goed geboekt vriendinnenweekend in de Achterhoek? Bekijkt u dan deze Top 3!

Neemt u ook eens een kijkje op onze website voor ons volledige aanbod: www.vriendinnenweekend.nl

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405820

Redacteur