Ben je op zoek naar een weekend vol avontuur en competitie? Dan is het STOER mannenweekend op de Veluwe de perfecte ervaring voor jou en de mannen. Met een reeks spannende activiteiten, zoals botte bijlwerpen, een GPS-avontuur en een darttoernooi, biedt dit weekend de ultieme gelegenheid om je vaardigheden te testen en deel te nemen aan uitdagende en opwindende uitdagingen.

Lees verder en ontdek waarom dit een onvergetelijk weekend vol actie en plezier belooft te worden!

De STOERE activiteiten tijdens het STOER Mannenweekend op de Veluwe

  • Botte Bijlwerpen: Neem deel aan deze oude techniek die kracht en precisie vereist. Gooi de botte zo ver mogelijk weg en geniet van de competitie tussen de deelnemers.
  • GPS Avontuur: Verken de prachtige Veluwezoom met behulp van een GPS-systeem. Verplaats je te voet, op een E-scooter en per fiets terwijl je aanwijzingen volgt en onderweg de natuur verdient.
  • Darttoernooi: Sluit het weekend af met een spannend darttoernooi waarin deelnemers tegen elkaar strijden in een eliminatiestijl competitie. Ontdek wie de ultieme dartkampioen wordt tijdens dit STOER mannenweekend.

Overnachten in Finse Chalets

Ervaar een uniek verblijf in authentieke Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. Deze kleine houten hutten bieden een echte “back to nature” ervaring en zijn voorzien van comfortabele faciliteiten. Geniet van sfeervolle kamers met eigen voordeur, verwarming, badkamer, koffie- en theefaciliteiten, televisie en gratis WiFi. Overnacht in een van de chalets en geniet van de rust en natuur om je heen.

Naast de avontuurlijke activiteiten en comfortabele accommodatie, biedt het Chalethotel ook uitstekende faciliteiten. Geniet van een ongedwongen sfeer in het restaurant Vale Nieuwe, waar je kunt genieten van heerlijke dagschotels en buffetten. Ontspan op het gezellige terras achter het restaurant en laat je verwennen door de gastvrijheid van het vriendelijke personeel.

Dit STOER mannenweekend op de Veluwe belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Van het botte bijlwerpen tot het GPS-avontuur en het spannende darttoernooi, elke activiteit biedt uitdaging en plezier. Overnacht in de sfeervolle Finse Chalets en geniet van de prachtige natuur van de Veluwe.

Boek nu en maak je klaar voor een weekend vol actie, competitie en onvergetelijke herinneringen met je vrienden!

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur