Een dagje samen zeilen op een skûtsje is het ideale groepsuitje in Friesland. Of u nu actief wilt meehelpen met het hijsen van zeilen en bedienen van de schoten, of liever ontspannen geniet van het prachtige uitzicht onder het genot van een hapje en drankje. Skutsjesilen in Friesland biedt voor ieder wat wils. Ontdek de adembenemende schoonheid van Nationaal Park De Alde Feanen terwijl u samen met uw vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke zeilervaring beleeft.

Skutsjesilen in Friesland en Professionele Bemanning

De vloot bestaat uit 7 authentieke skûtsjes en meerdere snelle zeilpramen. De ervaren, gediplomeerde schippers en bemanningsleden zorgen voor een veilige en plezierige zeilervaring. Met de mogelijkheid om met grote groepen te varen, bieden wij een unieke en veilige omgeving voor uw groepsuitje!

Beleef een heerlijke zeildag op de Friese meren tijdens een dagje skutsjesilen in Friesland op een authentiek zeilschip.  Laat u verrassen door de schoonheid van het vaargebied, Nationaal Park De Alde Feanen, met zijn uitgestrekte meren en intieme vaarten.

Culinaire Verwennerij

Bij een dag vol zeilplezier hoort natuurlijk ook culinaire verwennerij. De cateringmogelijkheden zijn divers en kunnen geheel naar uw wensen worden verzorgd. Geniet van een verse biologische lunch, smakelijke hapjes bij de borrel, of sluit de dag af met een sfeervolle barbecue aan het water van de Friese meren. De combinatie van zeilen en culinair genieten maakt uw groepsuitje helemaal compleet.

Skutsjesilen in Friesland is meer dan alleen zeilen. Het is een avontuurlijke en gezellige ervaring waarin actie, ontspanning en culinaire verwennerij samenkomen. Stap aan boord van een authentiek skûtsje, laat u verrassen door de schoonheid van Nationaal Park De Alde Feanen en geniet van een uniek groepsuitje op het water!

Kijkt u voor ons gehele aanbod aan uitjes in Friesland ook eens op: Friesland uitjes

Met vriendelijke groet
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur