Op zoek naar een leuk uitje waarbij u heerlijk kunt genieten op het water? Dan kunt u deze website zeker goed gebruiken!

Op sloepenarrangementen.nl  vindt u alle mogelijkheden voor een fantastisch groepsuitje! Of u nu op zoek bent naar een dagje sloep varen door de Biesbosch, wilt varen door Den Haag of de Friese meren op wilt, het is allemaal mogelijk.

Varen zonder vaarbewijs

Op deze site staan niet alleen vaarmogelijkheden, maar ook leuke uitjes als Pirates of the Biesbosch, waarbij u een onvergetelijk avontuur aangaat! Met behulp van een schatkaart gaat u onder leiding van uw eigen gekozen kapitein op zoek naar de schat in de Biesbosch. Liever uw favoriete spelprogramma ”Wie is de Mol” naspelen? Dan is het uitje ”De mol op het Water” zeker iets voor u! Hierbij gaat u teams verschillende opdrachten aan op water, echter is er 1 persoon die de persoon saboteert, maar wie?!

Het mooie aan deze arrangementen is dat u geen vaarbewijs voor nodig heeft. U kunt dus zelf  de bestuurder van uw eigen sloep zijn, is dat niet fantastisch?!

Redacteur