Is het tijd om samen met je vriendengroep een weekendje weg te gaan, maar jullie hebben geen idee waar jullie heen willen? Dan is deze SITE TIP: Groepsweekend.nl perfect!

Als eerst is het natuurlijk belangrijk om een datum te prikken wanneer iedereen kan. Daarnaast is het ook belangrijk hoever jullie willen rijden van huis en of jullie met zijn allen in 1 accommodatie wensen te verblijven of juist niet.

SITE TIP: Groepsweekend.nl

Zijn jullie opzoek naar een actief groepsweekend of juist helemaal niet? Op onze website: Groepsweekend.nl kan je van alles vinden. Er zal zeker wat tussen zitten wat bij jou en je groep past.

Leuke uitjes voor groepen & overnachten

Arrangementen die je op onze website kunt vinden:
  • Vriendenweekend met DAF rijden, High Wine of Beer en BBQ in de Weerribben
    Met dit Vriendenweekend geniet je in de Weerribben in een vrijstaande groepsaccommodatie. Leuke activiteiten zoals rijden met een DAF, een High Wine of High Beer en een lekkere barbecue hebben we al vast voor jullie geregeld. De rest van het weekend is vrij in te vullen we hebben mogelijkheden genoeg!
  • Weekendje Winterberg voor groepen
    Geniet met je vrienden van dit compleet verzorgde 3-daags weekend programma met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!

Voor vragen kan je ons telefonisch bereiken op het nummer: 088-5405805.
Neem ook eens een kijkje bij onze actieve vriendenweekendjes op de Veluwe.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-540505

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.