Rubriek

Sauerland

Rubriek

Ga er deze winter nog op uit in Winterberg en ga eens een weekendje Skiën. Geniet met een hele vrienden groep of ga er met zijn tweetjes op uit in het skiegebied. In de Avond zijn er apreski mogelijkheden om het weekend tot een feest te maken. Geniet van de sneeuw en warm na een dag ski op met een warme kop chocolade melk.

Geniet van Winterberg en ga lekker skiën of snowboarden.

 1. Weekendje Sauerland Winterbelevenis
 2. Winters genieten in de heuvels van Sauerland – 3 dagen er lekker tussen uit
 3. Genieten in Sauerland – 3-daagse aanbieding in Altastenberg

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Beleef van elkaar in Duitsland er ga er eens met zijn tweetjes op uit. Ontdek de omgeving van Sauerland per fiets of wandelend en geniet daarna bij het hotel van een diner met kaarslicht. Geef eens een weekendje cadeau en verras uw geliefde!

Ga eens genieten met zijn tweetjes van het prachtige Sauerland.

 1. Romantische Droom – 3 dagen romantisch genieten in Sauerland
  Eén van de meest romantische manieren om iemand te zeggen “ik hou van jou”, is hem of haar te verrassen met een verblijf in dit romantische hotel.
 2. Romantisch duo arrangement – Samen genieten
  Geniet u van een Champagnenacht aan het Hennesee meer. Samen even ver weg van de dagelijkse dingen en stress. Volledig ontspannen even tijd voor elkaar.
 3. Romantisch weekendje genieten in de pittoreske stad Brilon in Sauerland
  Geniet samen met uw geliefde van een romantisch weekendje weg in Brilon. Na het gebied wandelend of fietsend te hebben ontdekt, kunt u genieten van een Candle Light 4-gangenmenu in het panoramisch restaurant.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Wilt u eens Duitsland in voor een onvergetelijk oud en nieuw arrangement? Bij deze locaties heeft u zelf een gala of live muziek waarbij er lekker gedanst kan worden. Luid dan ook het jaar goed met vrienden of familie en vier het op een van deze locatie’s. U kunt dan 4 dagen heerlijk genieten of blijf juist extra lang met het 6 daagse arrangement in Duitsland.

Deze top 3 is voor u samengesteld om dansend het nieuwe jaar in te gaan in Duitsland.

Wilt u Oud & Nieuw een keer goed vieren? Kom dan naar dit 4-sterren hotel in Duitsland en geniet van een gezellig Oud & Nieuw gala, vuurwerk om 00.00 uur en heerlijke buffetten! Luidt u met ons het nieuwe jaar in?
4-daags Spetterend OUD & NIEUW aanbieding in Duitsland

Wilt u Oud en Nieuw dit jaar eens een keer in Sauerland vieren? Kom dan genieten in dit prachtig gelegen en gastvrije hotel midden in het Sauerland. Het hotel heeft een mooie Oudjaarsavond met muziek en dansen en op Nieuwjaarsdag een heerlijk brunch. Kom dus ook lekker genieten in dit mooie hotel in Balve-Eisborn.
4-daagse Oud en Nieuw aanbieding – Sylvester vieren in Sauerland

Genieten in Duitsland met een zeer uitgebreid kerstarrangement. U verblijft op basis van half pension in dit heerlijke hotel. Op oudejaarsavond staat er een Gala avond op het programma met live muziek en een 6-gangen diner! Kom genieten en laat u in de watten leggen tijdens u verblijf aan de Moezel.
6-daags Sylvester arrangement aan de Moezel – inclusief Gala en Live muziek

Met feestelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Geniet in het mooie Sauerland van de oud en nieuw arrangementen. Luid hier goed het jaar in tijdens een gezellige avond met een heerlijk diner. Het zou pas mooi zijn als er in deze periode al sneeuw ligt in Sauerland om het plaatje helemaal compleet te maken.

Start het nieuwe jaar met familie, vrienden of met zijn tweeen tijdens een van de arrangementen.

 1. Oud & Nieuw arrangement in Sauerland – Sluit het jaar af in een unieke sfeer
  Heerlijk verwend worden met luxe en comfort in een prachtige omgeving en ouderwetse gezelligheid. Dit alles vindt u bij ons familiehotel. Het jaar afsluiten in een unieke sfeer, wellicht in een met sneeuw bedekte natuur.
 2. 5-daags Oud en Nieuw arrangement in Altastenberg in hartje Sauerland
  Met Oud en Nieuw genieten in het Sauerland in een sfeervol en gastvrij hotel waar ze u graag in de watten leggen. Op Oudjaarsavond geniet u van een heerlijk warm en koud buffet om 00.00 uur is er vuurwerk.
 3. 5-daags Oud & Nieuw arrangement in het uitgestrekte idyllische landschap van Sauerland
  Sluit het jaar af met uw familie, vrienden of met z’n tweetjes in Sauerland. Op oudejaarsavond kunt u genieten van een 5-gangendinnerbuffet. Het nieuwe jaar luidt u in met vuurwerk, oliebollen & champagne.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

In Duitsland pakken ze altijd helemaal uit met oud en nieuw, overal prachtige versiering, mooie lichtjes en vuurwerk. Geniet daarom zelf eens in Duitsland van een oud en nieuw arrangement. Kies daarbij voor een All-in Feestavond en ga lekker dansen of geniet van een culinaire invulling met uitgebreide oudejaarsbuffet. Om 12 uur kunt u genieten van bubbels en het prachtige vuurwerk.

Start het nieuw jaar in Duitsland tijdens een van deze arrangementen.

 1. SUPER ALL-IN Oud en Nieuw arrangement in Duitsland
 2. Oud & Nieuw arrangement in Sauerland – Sluit het jaar af in een unieke sfeer
 3. 5-daags Oud & Nieuw arrangement op basis van halfpension in een kleinschalig hotel in het Sauerland

Met vriendelijke groet

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Genieten van het prachtige Sauerland

Bent u toe om er even tussenuit te gaan en wilt u ontspannen in een rustige omgeving? Dan zit u in Sauerland op het goede adres! Speciaal voor de 55+ onder ons hebben wij een nieuw arrangement om op ontdekkingstocht te gaan door het mooie Sauerland.

Tijdens de 55+ Aanbieding ALL-IN – Genieten in het prachtige Sauerland geniet u 3 dagen van een schitterende omgeving. U geniet van een verblijf op basis van all-inclusive, dat betekent dat alles al voor u geregeld is. Zo kunt u de dag goed beginnen met een lekker ontbijt, staat er ’s avonds een heerlijk n diner voor u klaar, staan er tussen 17.00 en 23.00 uur verschillende soorten sappen en alcoholische dranken voor u klaar en krijgt u een Sauerland kaart. Om parkeren hoeft u zich ook niet druk te maken, want dat is gratis! U zult dus echt 3 dagen tot rust komen!

Actief ontspannen een mooie omgeving

De omgeving van het Sauerland is bij uitstek geschikt voor wie op zoek is naar iets actiefs. Zo kunt u in deze omgeving zowel in de zomer als in de winter prachtige wandelingen maken, kunt u een hoge berg te voet of met de auto beklimmen ken kunt u in de winter skiën.

De 55+ Aanbieding ALL-IN – Genieten in het prachtige Sauerland is zeker de moeite waard!