Ontdek de charme van de op één na oudste stad van Limburg, Sittard, en laat je betoveren door een bijzonder hotel dat gehuisvest is in een prachtig gerenoveerd Bisschoppelijk College gebouw! Wandel door de schilderachtige straten, bewonder de historische gebouwen en geniet van een heerlijk diner en ontbijt in het hotel. Kortom, kom genieten van een Romantisch nachtje weg in Sittard.

Slapen in een Bisschoppelijk College gebouw

Het hotel is gehuisvest in een Bisschoppelijk College gebouw dat in 2022 volledig is verbouwd. De oude elementen van dit historische pand zijn bewaard gebleven, waardoor het een unieke en sfeervolle ambiance biedt. Het hotel biedt 27 kamers, verdeeld over 5 verschillende kamertypes. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden comfortabele bedden om heerlijk in weg te dromen. Speciale extra’s, zoals thee- en koffiefaciliteiten, zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.

In het hotel kun je genieten van een heerlijk diner in het eigen Franse restaurant. Laat je smaakpapillen verwennen met culinaire hoogstandjes en geniet van de intieme en romantische sfeer. De lobbybar is de perfecte plek om de avond af te sluiten met een drankje.

Sittard ontdekken tijdens het romantisch nachtje weg in Sittard

Sittard, gelegen in het overgangsgebied tussen Midden- en Zuid-Limburg, biedt een schat aan historische en culturele bezienswaardigheden. Maak een romantische stadswandeling door de oude straten, bewonder de prachtige kerken en kloosters in het kloosterkwartier en laat je verwonderen door de oude forten. Het centrum van Sittard, met zijn levendige Markt, is perfect om te genieten van een drankje op een terras of om te winkelen in de boetiekjes.

Voor een romantisch nachtje weg in Sittard is dit de ideale bestemming. Ervaar de romantiek van Sittard en creëer onvergetelijke herinneringen samen.

Kijkt u voor onze andere Romantische nachtjes weg ook eens op: Romantischweekendjeweg.nl

Met vriendelijke groet
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur