Is het weer tijd om iets leuks te doen met uw geliefde? Verras diegene met een romantisch nachtje weg aan de Vecht! Overnacht samen in een van de luxe suites in een stijlvol boutique hotel nabij Breukelen. Om een toost uit te brengen op jullie liefde, staat er bij aankomst een heerlijke fles bubbels klaar op de kamer.

Romantisch nachtje weg aan de Vecht

Om uw romantisch nachtje weg aan de Vecht nog leuker te maken kunt u een bootje huren bij het hotel om de omgeving vanaf het water te verkennen! Bij de receptie kunt u diverse vaarroutes verkrijgen. Daarnaast kunt ook een fiets huren bij het hotel. In de Vechtstreek is veel te beleven. Dichtbij het hotel zijn meerdere prachtige kastelen te bezichtigen. Kasteel de Haar is zeker een bezoekje waard tijdens een romantisch nachtje weg aan de Vecht. Fietsend en wandelend komt u in deze omgeving buitenplaatsen, forten, kastelen en molens tegen. Wist u dat er in de Stichtse Vecht de meeste buitenplaatsen van heel Nederland staan? Voor een dagje shoppen kunt u terecht in Breukelen of Utrecht. 

romantisch nachtje weg aan rivier de Vecht

Overnachten in een monumentale villa

Kom samen de liefde vieren in een historische villa tijdens een romantisch nachtje weg aan de Vecht, in het plaatsje Nieuwersluis. Het hotel beschikt over 45 stijlvolle kamers, onderverdeeld in 6 verschillende kamertypes; cosy, comfort, superior, junior suite, junior suite splitlevel en suite. Faciliteiten in alle kamers: Wifi, roomservice, smart tv, minibar, badjas, airco, flesje water, haardroger, koffie en thee.

U kunt hier uitstekend genieten van verrukkelijke diners in het restaurant. De hoge plafonds, de intieme kamer en grote glazen serre creëren hier een gezellige, informele en eigentijdse sfeer. In de zomer kunt u heerlijk vertoeven aan het terras bij de vijver. Daarnaast beschikt het hotel over een prachtig glazen theehuis aan het de rivier, met een terras. U kunt hier onder het genot van een drankje genieten van het uitzicht op de Vecht. 

Bekijk ook dit romantische arrangement aan de Moezel!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805