Op en top gezelligheid met de dames

Ben jij samen met de groep dames plannen aan het maken voor een leuk weekendje weg? Of zijn jullie nog aan het oriënteren? Even weg van de mannen, lekker kletsen, wijntjes drinken en leuke activiteiten ondernemen. Dat klinkt toch als muziek in je oren?😋 Op het web zijn er zoveel mogelijkheden te vinden voor een leuk weekendje weg met vriendinnen maar hoe weet je nou of dit ook echt een leuk uitje is? Dan moet je zelf vaak maar ondervinden. Willen jullie verzekerd zijn van een fantastisch verblijf met lekker eten en leuke activiteiten? Bekijk dan deze 3 Populairste Vriendinnenweekend van dit moment!

TOP 3 Populairste Vriendinnenweekendjes van dit moment

Stoer Vriendinnenweekend met Buggyrijden en Bowlen
Nachtje weg en leuke activiteiten doen met vriendinnen? Dit stoere vriendinnenweekend is inclusief buggy rijden, midgetgolfen, bowlen en gezellig samen dineren. Kortom, een uitstekend verzorgd activiteiten programma om samen van te genieten!

Super leuk weekend gehad! Alles goed verzorgd! Huisje was heel schoon en netjes! ( misschien een spiegeltje extra met 6 vrouwen) buggy rijden erg leuk!! Ook het ontbijt was echt heerlijk!! Dit arrangement is echt een aanrader!!

SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe – leuke activiteiten en overnachten in een Finse Chalet
Ook dit uitje behoort tot de 3 populairste vriendinnenweekendjes van dit moment. Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.

Zeer leuk weekend gehad! Ondanks de regen hebben we genoten. Erg behulpzaam en vriendelijk personeel! Vooral de activiteit met de e-scooter was erg leuk om de omgeving te verkennen. Heerlijk gegeten; zowel de lunch, het diner, het ontbijt en de high tea!

Vriendinnen weekend arrangement in Giethoorn
Gezellig met de vriendinnen er even tussen uit en genieten in Giethoorn. Bij dit arrangement zit een high wine en een leuke workshop naar keuze. Daarnaast verblijft u in een 4-, 6- of 12 persoonslodge op het vakantiepark in Giethoorn met bijbehorende elektrosloep voor hetzelfde aantal personen.

Wat hebben we genoten. We waren met 9 vriendinnen en alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook is er flexibel met ons meegedacht. De chalets waren schoon en lagen naast elkaar en de fluisterbootjes zijn echt een toevoeging! Kortom, heerlijk rondgevaren. Eten in overvloed en veel gezelligheid. Daarnaast een hele goede prijs/ kwaliteit verhouding. Samenvattend, een echte aanrader voor vriendinnen!

Veel plezier met één van deze 3 populairste vriendinnenweekendjes van dit moment!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Vriendinnenweekend.nl