Een vakantiepark op Texel is dé ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Genieten van strand, zee, de duinen en het fijne Waddeneiland Texel. Een vakantie- of bungalowpark heeft daarnaast alles om je vakantie perfect te maken. Parkvakanties tipt de drie beste vakantieparken op Texel!

Zin in een weekendjeweg of midweek lekker uitwaaien? Texel is dé place to be! Nu telt Texel meerdere vakantieparken, maar déze zijn volgens ons toch écht het leukste. Welke park kies jij?

1. Landal Sluftervallei

In het noorden van Texel staat vakantiepark Landal Sluftervallei garant voor plezier voor twee, drie of meer. Voor de kids worden er dagelijks allerlei activiteiten georganiseerd, variërend van knutselpartijtjes tot sport en speluitdagingen. Er is een zwembad aanwezig. Ook voor de kleintjes, die dolle pret beleven met de waterattracties in het peuterbad. Slapen doe je in een bungalow, een stacaravan of een van de vier safaritenten. De keuze is reuze!

2. Landal Beach Park Texel

Op Landal Beach Park Texel verblijf je in een luxe, vrijstaande villa. Waarvan sommigen direct aan het water liggen. Ideaal voor visliefhebbers die graag hengelen vanaf de steiger. Er is geen zwembad op het park. Wel vind je het grootste zwemwater -de zee- op slechts vijftien minuten lopen. Voor kids is er een gave speelboot en een airtrampoline. Terwijl zij zich daarop naar hartelust uitleven, neem jij een momentje voor jezelf in de privé sauna. Heerlijk!

3. Vakantiepark De Krim

Naast de parken van Landal staat ook Vakantiepark De Krim te boek als een fijn thuisfront op het populaire Waddeneiland. Het zwembad is met zijn drie glijbanen en een coole wildwaterbaan een van de hoogtepunten van het park. Daarnaast zijn ook het indoor speelparadijs, de bowlingbanen en de gezellige horecafaciliteiten om over naar huis te schrijven. Overnachten doe je als vanzelfsprekend temidden van moedernatuur, dichtbij de duinen, het strand en de zee. Ga voor een luxueuze bungalow of evenzo weelderige safarilodge. Ook hier is aan alles gedacht!

Wij van Parkvakanties zijn fan van Texel, dát moge duidelijk zijn. Welk Texels vakantiepark geniet jouw voorkeur?

Redacteur