Met Oud en Nieuw 4 dagen genieten op een prachtig 4-sterren landgoed, gelegen in de buurt van Nijmegen en tussen de heuvels van Berg en Dal!

Wat dacht u van een dagje shoppen in de gezellige winkelstad Nijmegen? Lekker genieten van een luxe oudjaarsdiner! Om 12 uur middernacht toosten met bubbels en oliebollen.

Dit is pas genieten van heerlijke dagen rondom Oud en Nieuw.
Boek wel snel want het zijn de laatste luxe kamers die nu nog te boeken zijn voor het 4-daags Oud en Nieuw arrangement!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.