Verscholen tussen de bossen en heuvels van de Belgische Voerstreek, op minder dan 15km van het centrum van Maastricht, ligt dit idyllische landgoed. Geniet van de natuur, de rust, de schoonheid en de hartelijke gastvrijheid. Laat u betoveren door de monumentale sfeer die hoort bij een 18e-eeuws landgoed, voorzien van alle mogelijke luxe en comfort.

Laat u culinair in de watten leggen door de witte brigade.

Chefkok Sylvester creëert de heerlijkste gerechten afgestemd op het seizoen.

Het landgoed heeft allemaal bijzondere kamers dus een overnachting is hier elke keer weer anders en bijzonder. De 37 kamers zijn zeer sfeervol ingericht dus laat de romantiek ook opbloeien en ga ook genieten van deze 2-daagse romantische aanbieding.

Meer romantische tips bekijken?

Op romantisch.nl staan bijna 100 romantische tips!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.