Vier kerst in de charmante stad Delft

Wil jij dit jaar weg van huis met kerst, maar toch het thuis gevoel bewaren? Dan zit je met de Stijlvolle Kerstdagen in Delft – Overnachten in sfeervol ingerichte Casa op het juiste adres!

Tijdens de Stijlvolle Kerstdagen in Delft – Overnachten in sfeervol ingerichte Casa overnacht je 2 nachten in een stijlvolle en luxe kamer in de charmante stad Delft. Je begint de kerstdagen goed met een Welkomstcocktail. De dagen begin je goed met een uitgebreid kerstontbijt, waarna je zelf de dag kan indelen. Om helemaal in de kerstsferen te komen, ligt er ook een cadeautje onder de kerstboom voor jou. Op de dag van check out kun je heerlijk rustig aan doen, want je hoeft pas om 13.00 uur uit te checken, hoe heerlijk is dat?

Beleef kerst met een uniek tintje

Met dit 3-daagse arrangement overnacht je 2 nachten in een charmant en luxe hotel in de mooie stad Delft. Deze stad staat natuurlijk bekend om het Delftsblauw, maar er is meer te doen! Zo kun je de historie bezoeken langs de grachten, in 1 van de kerken of herenhuizen. Ook kun je de stad vanaf het water bewonderen door een rondvaart te maken over de grachten, kun je cultuur ontdekken in 1 van de musea en kun je een lekker drankje nuttigen in 1 van de kroegen. Kortom; jij hoeft je in Delft nooit te vervelen!

Vier jij dit jaar ook kerst in het mooie Zuid-Hollandse Delft?

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.