Origineel Mannenuitje op de Veluwe

Staat binnenkort jullie jaarlijks weekendje weg weer op de planning? Of wellicht is het de eerste keer dat jullie samen eropuit gaan. Wat dacht je van een heerlijk mannenuitje op de Veluwe. Blijf 1 nachtje slapen in een unieke Finse chalet en onderneem leuke activiteiten. De activiteiten die op het programma staan zijn een Scrapheap  Challenge en Schietorama. Daarnaast wordt er tijdens dit weekendje weg natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. Geniet van de eerste dag van een lunch en luxe BBQ. De volgende ochtend staat er uiteraard een goed gevuld ontbijt op jullie te wachten. Kortom, een op en op top verzorgd mannenuitje op de Veluwe!

Stoere activiteiten

De Scrapheap Challenge is de meest gave workshop van Nederland! Metaalschroot, machines en gereedschappen zijn aanwezig op het terrein, in het atelier en de werkplaats. Er zijn meer dan voldoende materialen, zodat je met jouw team en de aanwezige creativiteit, vindingrijkheid, visie en fantasie een object kunt maken. Je werkt in teams, onder onze deskundige leiding, om de meest wonderlijke opdrachten uit te voeren. Een strijd tegen materiaal, vorm en teams.

Ook staat er nog een Schietorama programma op de planning tijdens dit mannenuitje op de Veluwe. Een spannend toernooi waarbij jullie 3 verschillende wedstrijden spelen bestaande uit: luchtdruk pistoolschieten, kruisboogschieten en handboogschieten. Uiteraard wordt alles professioneel begeleid. Een activiteit zonder al te veel inspanning.

Uniek overnachten in een Finse Chalet

Op dit activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), 4 Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in 4 kamers met elk een eigen voordeur. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf! Elke kamer is voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi en uiteraard inclusief beddengoed en handdoeken.

Tevens kunnen jullie tijdens het verblijf gebruikmaken van de gezamenlijke ruimte in het hoofdgebouw. Onder andere kan je hier lekker borrelen en napraten over de leuke dag!

Leuke reviews

Erg leuk om een keer te doen, begeleiding was heel relaxed, aanrader!

Topuitje voor mannen! Wij hebben dit met onze afdeling gedaan als teamuitje. Alles was goed geregeld. Leuke plek, goede activiteiten en begeleiding. Echt een aanrader!

Boek dit 2-daags origineel Mannenuitje op de Veluwe en geniet!