Heerlijk even met de vriendinnen er tussen uit op de Veluwe? Boek dan dit Vriendinnenweekend op de Veluwe weg. Tijdens dit vriendinnenweekend is het gehele programma compleet verzorgd, u overnacht in een compleet ingerichte Lodge en onderneemt allerlei leuke activiteiten waaronder een escape room, dineren, bowlen en een leuke foto in klederdracht!

Leuke activiteiten tijdens het Vriendinnenweekend op de Veluwe

Tijdens het vriendinnenweekend op de Veluwe ontsnappen jullie uit de boeren escaperoom indien jullie het mysterie weten op te lossen. Op de boerderij van Boer Gijs gebeurt veel! Gebruik al je zintuigen en jullie hebben een uur de tijd om het mysterie op te lossen en te ontsnappen. Daarnaast gaan jullie ook bowlen in een grotachtige omgeving van Bedrock Bowling. Daarnaast maken jullie ook nog een leuke foto in klederdracht en staat er iedere dag lekker eten voor jullie klaar.

6-persoons Lodges

De Lodges waarin jullie overnachten bevinden zich centraal gelegen op het park, dichtbij de vele faciliteiten. Zij hebben 3 slaapkamers en een oppervlakte van 40 m². De Lodges zijn gezellig en stijlvol ingericht met o.a. een comfortabele bedden, gezellige woonkeuken, badkamer met wastafel en toilet, twee aparte douches en apart toilet. Kom heerlijk genieten in een 6-persoons Lodge tijdens het Vriendinnenweekend op de Veluwe.

Ontdek de prachtige Veluwe – Voorthuizen

Het park waar u verblijft is gelegen in het dorp Voorhuizen, op de Veluwe. De Veluwe is een beschermd natuurgebied waar natuur vrij spel heeft. Het is een prachtig natuurgebied waar u prachtige wandelingen kunt maken of meer van de omgeving kunt ontdekken tijdens een mooie fietsroute. 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van het Vriendinnenweekend op de Veluwe? Wacht niet langer en boek een gezellig weekendje met de vriendinnen weg. Ziet u liever een ander programma voor zich? Met bijvoorbeeld E-Chopper rijden, Buggy rijden of een High tea workshop? Bij deze locatie zijn veel mogelijkheden, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur