Wilt u kerst dit jaar op een ontspannen manier doorbrengen op een van de meest bijzondere plekjes van Nederland? Kom dan dit jaar kerst op de Wadden vieren! Verblijf in een van deze sfeervolle hotels, geniet van verrukkelijke kerstdiners en maak heerlijke strandwandelingen! Gaat uw voorkeur uit naar Ameland, Vlieland of Terschelling? Wij hebben leuke arrangementen voor u!

3 Dagen Kerst op Terschelling met feestelijk 4-gangen diner op 1ste Kerstdag met live muziek

Geniet dit jaar op Terschelling tijdens de kerstdagen in een luxe 4-sterrenhotel aan de enige natuurlijke baai van Nederland. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over de baai en Waddenzee! Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de sauna, beautyfaciliteiten en het zwembad. Bezoek de pittoreske dorpjes op Terschelling en maak winterse wandelingen over het prachtige strand. Op eerste kerstdag geniet u van een feestelijk 4-gangen diner met heerlijke live muziek. Op de Wadden wordt kerst onvergetelijk!

4-daags Kerstarrangement in een sfeervol hotel op Vlieland

Verblijf tijdens kerst in een eigentijds familiehotel op Vlieland, geniet op eerste en tweede kerstdag van een uitgebreid kerstontbijt met glas bubbels en overnacht in een van de moderne hotelkamers. Gedurende uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van de bussen op het eiland. Op de wadden beleeft u een ontspannen kerst! Op eerste kerstdag ontvangt u een amuse en een verrukkelijk 3-gangen kerstdiner. Het hotel beschikt over 3 uitstekende restaurants! 

3-daags Kerstarrangement op Ameland

Kom heerlijk uitwaaien aan de westkust van Ameland. Op de Wadden kunt u heerlijke fiets en wandeltochten maken langs de schitterende stranden. U geniet van een luxe 5-gangen kerstdiner op eerste kerstdag in dit fraaie 4-sterrenhotel. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten zoals: een sauna, squashbaan, zwembad, tennisbaan, golfbaan en beautycenter. U gaat zich niet vervelen tijdens uw verblijf! Bij vertrekt ontvangt u een speciaal geselecteerde fles bubbels.

Kerst op de wadden vieren

Liever naar Zeeland tijdens kerst?

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840