Hallo vriendinnen!

Zijn jullie toe aan een onvergetelijk weekendje weg vol plezier en ontspanning? Dan hebben wij dé perfecte bestemming voor jullie: de prachtige Veluwe! Laat je verwennen tijdens het perfecte vriendinnenweekend op de Veluwe, waarbij alles is geregeld voor een onvergetelijke ervaring. Van heerlijke culinaire traktaties tot spannende activiteiten, dit weekend heeft het allemaal!

Programma van Het Perfecte Vriendinnenweekend op de Veluwe

Op de eerste dag worden jullie rond 13.00 uur hartelijk ontvangen bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom. Hier kunnen jullie inchecken in sfeervolle hotel chalets voordat jullie gaan genieten van een uitgebreide Veluwse broodtaarten lunch. Verwen jezelf met rijkelijk belegde brood “taart punten” met verschillende soorten Veluwse producten.

Na de lunch is het tijd voor een uniek avontuur: de korte cryptische fototocht. Jullie worden verdeeld in teams of kunnen als één team op pad gaan. Elk team krijgt 10 spannende opdrachten die jullie gezamenlijk moeten voltooien. Met een camera in de hand leggen jullie de opdrachten vast als bewijs. Aan het einde van de tocht krijgen jullie de foto’s mee als herinnering aan een spannende en amusante dag. Welk team heeft de meest creatieve en humoristische foto’s gemaakt en gaat er vandoor met de prijs?

’s Avonds worden jullie om 19.00 uur verwacht in het restaurant “Vale Nieuwe” voor een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner. Geniet van de culinaire hoogstandjes en laat de gezelligheid voortduren bij de open haard of aan de bar.

Op de tweede dag begint de dag met een smakelijk ontbijt klaar. Na het ontbijt staan de GPS e-scooters voor jullie klaar. Ga op avontuur met een unieke e-scooter puzzeltocht. Met behulp van de GPS ontdekken jullie de prachtige omgeving en beantwoorden jullie vragen om munten te verdienen. Verzamel zoveel mogelijk munten en leg zo min mogelijk kilometers af om te winnen! Na de inspanning is het tijd voor ontspanning met een heerlijke Veluwse High Tea.

Kortom, Het Perfecte Vriendinnenweekend op de Veluwe heeft alle ingrediënten voor een geslaagde tijd samen. Kom genieten van de natuur, het avontuur en vooral de gezelligheid.

Boek nu en maak herinneringen die jullie nog lang zullen koesteren!

Tot binnenkort op de Veluwe!

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur