Heeft u dit jaar de taak gekregen om het jaarlijkse groepsuitje voor de familiedag of vrienden dag te organiseren? Maak dan samen een gezellig uitstapje naar de gezellige stad Den Bosch. Dit groepsuitje met rondvaart door Den Bosch is dan zeker wel wat voor jullie! Jullie zullen gegarandeerd samen een gezellige dag in Den Bosch beleven.

Groepsuitje met rondvaart door Den Bosch

Tijdens dit groepsuitje door Den Bosch vaart u samen met de familie of vrienden in een grote boot in 2,5 uur door Den Bosch. Onder het genot van een gezellige borrelplank vindt de Bossche PubQuiz plaats. Hierin worden jullie uitgedaagd! Hoe goed kennen jullie de stad Den Bosch? De rondvaart start om 17.30 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Eventueel zijn andere vaartijden en een invulling van het programma zijn in overleg mogelijk.

Wilt u liever een andere inhoud van het programma tijdens de rondvaart door Den Bosch? Aan boord van deze boot zijn veel mogelijkheden met bijvoorbeeld een rondvaart met pannenkoeken eten, workshop Bossche bollen maken of een wijnproeverij aan boord. Er zijn veel mogelijkheden tijdens het groepsuitje met rondvaart door Den Bosch!

Liever een groepsrondvaart door Giethoorn, Rotterdam of Tolkamer? Kijkt u voor ons gehele aanbod aan rondvaarten voor groepen op: groepsrondvaart.nl.

Met vriendelijke groet,
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur