Misschien is het alweer een tijdje geleden dat u de gehele familie heeft gezien. Dus zijn jullie op zoek naar een gezellige familiedag? Dan heb ik 3 leuke TIPS voor u verzameld die zeker de moeite waard zijn om te bekijken!

Familiedag organiseren

Bent u dit jaar de gelukkige die de jaarlijkse familiedag mag organiseren? Super leuk! Of denkt u daar anders over? Het kan ook erg lastig zijn… Rekening houden met de wensen van de hele familie, het moet leuk zijn voor jong en oud en dan moet het ook nog allemaal binnen het budget passen. Dat kan soms nog wel eens een uitdaging zijn. In deze blog beantwoord ik de meest voorkomende vragen bij het organiseren van een familiedag.

3 TIPS voor een gezellige Familiedag

Gezellige Familiedag van A tot Z in Giethoorn met Varen, Fietsen en Eten
Giethoorn van A tot Z is een dagje uit en van A tot Z geregeld. Uiteraard af te stemmen op uw wensen en dat regelen we dan ook van A tot Z. Boek een gezellige familiedag in het prachtige waterrijke Giethoorn.

Groepsuitje op het water – Bezoek Volendam, Monnickendam en Marken inclusief een heerlijke BBQ
Dit arrangement biedt erg leuke activiteiten voor u aan. Begin uw gezellige familiedag met een groepsfoto in typische Volendamse klederdracht is verkleed. Vervolgens kunt u instappen bij de boot. Tijdens de 4 uur durende vaartocht over de Gouwzee kunt u het vissersplaatsje Monnickendam en het schiereiland Marken bewonderen. Gedurende de rondvaart wordt er een nog een heerlijke BBQ door de kok bereidt.

Gezellige Familiedag in Didam met Molenbezoek, Schotsgolf en heerlijk Barbecue buffet
Een gezellige dag beleven met uw familie? Dan is deze Montferlandse familiedag zeker een aanrader! Stap in de plokkewagen die u naar de molen brengt waar u een rondleiding krijgt en even terug in de tijd gaat. Na het bezoek staan Schots golf en een heerlijke barbecue op het programma.

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Familiedag.tips

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.