Geniet van de prachtige natuur en de warme zomerdagen in Brabant. De op een na grootste provincie van Nederland is de provincie van de gezelligheid. Brabant biedt naast de schitterende steden Den Bosch, Eindhoven en Tilburg ook prachtige natuurgebieden.  

Heerlijk tot rust komen in een mooie omgeving en mooie fietstochten maken in de natuur. In het zuiden en zuidoosten liggen de relatief hoge Kempen en de Peel, en in het noordwesten onder de zeespiegel de waterrijke Biesbosch. Brabant kent verder een rijke historie, deze is terug te vinden in de vele monumenten, kastelen en landgoederen.  Kortom; een provincie waar u zich niet snel zult vervelen!

Bekijk hier ons aanbod leuke groepsuitjes in Noord-Brabant

Fietsen en overnachten in een Landgoed
De monumentale Villa van Landgoed Huize Bergen ligt verscholen in een prachtig park met eeuwenoude bomen en brengt u tijdens uw verblijf terug naar de geschiedenis. We laten u graag proeven van de sfeer van vroeger in combinatie met alle moderne gemakken van nu. Slapen was nog nooit zo fijn; de rust op het landgoed, een heerlijk bed en  dan ’s ochtends langzaam gewekt worden door een paar tsjilpende vogeltjes om de dag te kunnen starten met een tocht door de prachtige omgeving. U kunt gedurende de dag actief op pad op de fiets met een rijk gevulde picknickmand met streekproducten en s’avonds heerlijk ontspannen in de bar van de Villa.

Klik hier voor meer informatie over dit arrangement van Landgoed Huize Bergen

Redacteur