Fietsarrangement in Zeist

Zoekt u een sfeervol hotel als uitvalsbasis om heerlijk te fietsen over de Utrechtse Heuvelrug? Dan is dit fietsarrangement in Zeist zeker iets voor u! Dit hotel ligt namelijk in hartje Zeist van waar uit u zo de Utrechtse Heuvelrug op kunt fietsen. Neemt u zelf u fietsen mee dan kunt u deze stallen of huren kan natuurlijk ook bij het hotel. Neem een lekker lunchpakketje mee en 1 van de vele fietsroutes. Geniet ervan!

Waarom fietsen?

Er zijn een aantal redenen waarom fietsen zo goed voor ons is en waarom het ook steeds populairder wordt. Zowel voor onze mentale als fysieke gesteldheid kan fietsen een positief effect op ons hebben. U maakt uw hoofd even helemaal leeg en denkt nergens anders aan. Deze ontspanning is uiteindelijk ook weer goed voor een betere nachtrust. Daarnaast doet het ook een heleboel goed voor ons lichaam. Onze botten en spieren worden sterker, de conditie wordt verbeterd en uiteraard helpt het ook bij die extra kilootjes die u misschien graag nog kwijt wilt raken. Dus tijdens het fietsarrangement in Zeist geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar u denkt ook nog eens aan uw gezondheid! Dat is nog eens een win-win situatie 😜.

Sfeervol hotel in hartje Zeist

Tijdens uw fietsarrangement in Zeist verblijft u in dit prachtige 4-sterren hotel dat centraal gelegen is in het hartje van de stad. Het hotel beschikt over 97 hotelkamers en suites, de ideale locatie voor een overnachting. Combineer uw overnachting met een bezoek aan het theater of bioscoop in het hotel en geniet van een heerlijk diner in het Grand Café. Verken Zeist of Utrecht, maak prachtige fietstochten door Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Fietsen over de Utrechtse Heuvelrug

Voor fietsliefhebbers is de Utrechtse Heuvelrug een echt paradijs. Bossen, zandverstuivingen, heuvels, uiterwaarden, heidevelden, buitenplaatsen en kastelen. Verharde en onverharde paden door natuurschoon en pittoreske dorpjes naast de steden Zeist en Utrecht.

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug met dit mooie Fietsarrangement in Zeist!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.