Zin om met uw familie een compleet verzorgd weekendje weg te gaan? Een super Familieweekend in Gelderland! Leuke en sportieve activiteiten, lekker eten samen en ’s avonds gezellig borrelen bij uw eigen chalet bij het water. Ik heb voor u onze TOP 5 Super Familieweekenden in Gelderland!

Super Familieweekend Gelderland – 5 TIPS

 1. Familieweekend met de Kids – Leuke activiteiten op de Veluwe
  Een weekendje met de kinderen op pad en genieten op de mooie Veluwe. Tijdens dit familieweekend ontdekken jullie het schateiland vol pret en plezier, wordt er gebowld in de prachtige bowling grot. Verblijf in een moderne familielodge waar je heerlijk kunt relaxen of een spelletje kunt spelen!
 2. KIDS for FREE familiearrangement op de Veluwe – Kids paradijs met veel activiteiten
  Slapen in chalets aan de rand van de Veluwe, lekker eten, leuke dingen doen, samen ontbijten en de kinderen kunnen gratis mee! U geniet nu wel heel voordelig op de Veluwe met onze speciale 2=1 aanbieding. 2 nachten slapen waarvan 1 betalen.
 3. Nachtje weg met het hele gezin op de Veluwe – Spelen bij de Spelerij en de mega speeltuin
  Wilt u er toch nog even tussen uit met het gezin? Kom eens heerlijke genieten op de Veluwe, de kinderen kunnen zich vermaken bij de Spelerij of gaan samen naar de mege speeltuin voor een geslaagd uitje.
 4. 3-daags Burgers Zoo Arrangement – Oog in oog met wilde dieren
  Ontdek dierentuin Burgers’ Zoo en ga op reis door de Ocean, Bush, Safari en Desert. U overnacht in het veelzijdige 4-sterren hotel in Berg en Dal, een uitstekende uitvalsbasis om de stad Nijmegen te ontdekken of heerlijk te fietsen en wandelen.
 5. Familieweekend op de Veluwe met High Tea workshop, midgetgolf en verrassingsmenu
  Tijd voor een gezellig Familieweekend met je familie? Tijdens dit Familieweekend leren jullie alles over het maken van je eigen high tea en ga je op zondag midgetgolfen.

Nog niet helemaal kunnen vinden waar je naar opzoek bent?

Als je vragen hebt over een van de arrangementen of toch opzoek bent naar een ander arrangement kan je altijd bellen naar het nummer: 088-5405805. Wij helpen je graag verder met het organiseren van een Super Familieweekend in Gelderland!

Kijk ook eens op onze website: Familieweekend.tips. Hier kan je ons gehele aanbod vinden.
Ik wens jullie alvast heel veel plezier bij jullie volgende Familieweekend!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.