Buiten is het koud, grijs en donker. De gezelligheid van de feestdagen is helaas voorbij. Het mooie weer en de bijbehorende vrije dagen laten nog even op zich wachten. Maar hoe kun je het toch leuk en gezellig houden? Natuurlijk, een weekendje weg! Controleer je doorlopende reisverzekering en ga erop uit. Daar wordt toch iedereen gelukkig van?

Na die dure decembermaand vol cadeaus en etentjes is het geld bijna op. Helaas zit een lang weekend naar het buitenland er niet in. Maar een weekend weg binnen Nederland is ook heel erg leuk. Ook in Nederland kun je spontaan de koude, donkere en grijze dagen vergeten.

Natuur en stad

Het klinkt misschien vreemd, maar de ideale combinatie is de gezelligheid van de drukke stad en de rust van de natuur. Deze combinatie is ook in Nederland te vinden, als je goed zoekt. Neem nou bijvoorbeeld de combinatie van de Hoge Veluwe en Arnhem. Geniet van de vogels die fluiten, maak een heerlijke wandeling in het bos en ga vervolgens lekker uit eten in een gezellig druk restaurant in het centrum van Arnhem. Alle ingredi├źnten voor een top weekend, maar vergeet vooraf niet je online reisverzekering af te sluiten.

Zoek het avontuur op

Liever wat meer spanning tijdens een weekend weg? Zoek het avontuur op en boek dan een avontuurlijk weekend weg. Buggy rijden of Mountainbiken op de Veluwe is heel avontuurlijk. Ook leuke activiteiten: motorrijden, paintballen of zeilen. Van tevoren misschien wel even het weer controleren. Als het weer deze activiteiten niet toelaat zijn er natuurlijk meer mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld klimmen in Utrecht, in de grootste hal van Nederland. 

Bijzondere locaties

Maak eens een keer een road trip in een Volkswagenbus, slaap op een NDSM-werf, in een hijskraan, een oude gevangenis of kies een yurt op Texel. Binnen Nederland zijn er veel leuke plekken om heerlijk te overnachten. Dus probeer eens een keer wat anders dan een hotel of vakantiehuisje. Vergeet hierbij niet je doorlopende reisverzekering te controleren, zodat je overal verzekerd bent als er iets gestolen of beschadigt is.

Doorlopende reisverzekering binnen Nederland

Op reis in Nederland met een overnachting erbij? Dan ben je ook in Nederland verzekerd met een doorlopende reisverzekering. Met een doorlopende reisverzekering voor een weekendje weg zit dat dus wel goed. Je bent dan gewoon verzekerd als er bijvoorbeeld iets gestolen wordt of je bagage beschadigt. Bij een online reisverzekering, kun je eenvoudig en snel alles online wijzigen.

Redacteur