Bent u een golfliefhebber en zoekt u een mooi golfarrangement om een paar dagen er op uit te gaan en ergens anders te golfen? Op Golfweekend.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan golfarrangementen met 1 of meerdere overnachtingen en waar 1 of meerdere greenfees inbegrepen zijn. Daarnaast hebben wij voor u de 5 populairste golfarrangementen van dit moment op een rijtje gezet.

Met deze golfarrangementen gaat u dus heerlijk genieten en golfen op een andere baan als waar u lid bent of regelmatig speelt. Kortom, ga eropuit met uw golfmaatje of neem uw golfvrienden mee en daag elkaar eens uit om het golfspel ergens anders te spelen. Bent u benieuwd naar de 5 populairste golfarrangementen van dit moment? Bekijk ze hieronder!

De 5 populairste golfarrangementen van dit moment zijn:

1. 3-daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Brabantse land
Bij deze golftrip heeft u keuze uit maar liefst vijf golfbanen waarvan u tweemaal gebruik mag maken van een 18 holes greenfee. Kiest u voor golfbaan Bergvliet of wordt het toch golfpark de Haenen? Daarnaast geniet u na een heerlijke sportieve dag op de golfbaan van een 4-gangen diner in het hotel.

2. Genieten, Ontspannen en Golfen in Drenthe met het 3-daags Golfarrangement
Aan de rand van het groene natuurgebied Bargerveen/Veenland ligt het 4-sterren hotel. De ideale uitvalbasis om Drenthe te verkennen, maar vooral om te golfen. Op de best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland, golfbaan Zuid-Drenthe, kunt u naar hartenlust een balletje slaan. Tevens kunt u ook een balletje slaan op de Par 3 baan.

3. Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel
Bent u op zoek naar een combinatie van wegdromen in een kasteel en golfen? Dan is dit de perfecte golftrip voor u! Het kasteel ligt namelijk in het cultuurvolle en groene landschap van de gemeente Roerdalen. Natuur en golfen komen samen op golfbaan de Herkenbosche. Daarnaast kent  de golfbaan vele fairways die worden omringd door bomen.

Nog meer mooie tips:

4. 2-daags Golfarrangement in Zuid-Limburg met keuze uit maar liefst 6 golfbanen
Sla een hole in one op de mooiste golfbanen van Nederland! De heuvels van Zuid-Limburg bieden een prachtig decor voor professionele golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden. Meerdere schitterende golfbanen liggen in de directe omgeving van het 4-sterren hotel en zorgen gegarandeerd voor veel golfplezier, maar ook de nodige golf uitdaging voor echte golfliefhebbers.

5. Golfen in Zuid-Holland en 2 dagen golfen op een andere golfbaan
Met dit 4-sterren hotel in Zoetermeer bij Den Haag heeft u een uitstekende uitvalsbasis om 2 dagen te golfen op 2 verschillende golfbanen. De golfbanen liggen op 9 en 15 minuten van het hotel. Zo kunt u 2 dagen heerlijk golfen op een andere golfbaan en slaapt u 2 nachten in een comfort kamer met ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet. Heerlijk 3 dagen genieten en 2 dagen golfen!

Wilt u naast deze golfbanen andere golfbanen ontdekken? Bekijk dan voor meer inspiratie en mogelijkheden dit uitgebreide artikel over Golfbanen Nederland.

Met vriendelijke groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.