Met de mooie zomer die eraan komt, wilt u natuurlijk niet binnen blijven zitten. Roep daarom uw vrienden bij één om dit fantastische arrangement te bespreken.

Dit arrangement kunt u deels zelf samenstellen, hoe uniek is dat? U gaat gedurende 1 uur een leuke activiteit doen. Daarbij kunt u kiezen tussen een rondvaart, een bamboe challenge of kano varen. Om uw gezellige dag af te sluiten, eindigt u met een luxe barbecue waarbij het drinken al voor u geregeld is. U hoeft dus alleen nog te kijken hoe u bij de locatie komt en de rest is voor u geregeld!

Het hart van Vechtdal

Dit geweldige arrangement vindt plaats in het Overijsselse Ommen, deze stad staat ook wel bekend als het hart van Vechtdal. Vechtdal is een gebied vol mooie groene natuur. Samen met uw vrienden komt u hier helemaal tot rust. Of u nu wilt ontspannen, actief zijn of wilt genieten van heerlijk eten, Vechtdal biedt voor iedereen de mogelijkheden!

Roep snel uw vrienden bij elkaar om een datum te prikken voor het Vriendenuitje in Overijssel!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.